Hejhej!
Här sitter jag i min ensamhet.....och har tråkigt. Nejdå inte alls. Jag har kollat upp lite angående min start på högskolan. Jag kom in på Beteendevetenskapliga linjen på Mälardalens Högskola i Eskilstuna ( :D både roligt & nervöst).

Kl är 22.10 och jag börjar bli trött. Hela denna vecka är gaaanska fullspäckad för mig, några luckor bara. Älsklingen börjar skolan på måndag nästa vecka så egentligen vill jag vara med honom "på riktigt", göra nåt kul. Får se om det går...

Har inte så mycket mer att säga eller skriva. Imorgon ska jag till min skola i Eskilstuna för att titta runt lite så jag känner mig bekväm nästa vecka när jag börjar *NERVÖÖST*!! Total restid; ca 3 tim. Ska se om det finns nåt fik i närheten också så kan jag ta kort och lägga upp här och så.. :))Nej nu måste jag sova.
Godnatt fina läsare!! :) <3
 

Måndag kväll

Allmänt Kommentera
Hejhej!
Här sitter jag i min ensamhet.....och har tråkigt. Nejdå inte alls. Jag har kollat upp lite angående min start på högskolan. Jag kom in på Beteendevetenskapliga linjen på Mälardalens Högskola i Eskilstuna ( :D både roligt & nervöst).

Kl är 22.10 och jag börjar bli trött. Hela denna vecka är gaaanska fullspäckad för mig, några luckor bara. Älsklingen börjar skolan på måndag nästa vecka så egentligen vill jag vara med honom "på riktigt", göra nåt kul. Får se om det går...

Har inte så mycket mer att säga eller skriva. Imorgon ska jag till min skola i Eskilstuna för att titta runt lite så jag känner mig bekväm nästa vecka när jag börjar *NERVÖÖST*!! Total restid; ca 3 tim. Ska se om det finns nåt fik i närheten också så kan jag ta kort och lägga upp här och så.. :))Nej nu måste jag sova.
Godnatt fina läsare!! :) <3
 
Den 12 juli var jag påväg till Florida, USA. Vi mellanlandade i Madrid och sov en natt där. Superhärligt men galet varmt och jag hade vita långa tight på mig så man kan ju säga att jag var ganska varmt^^. Dagen efter åkte vi en 9 timmars flyresa till Miami, FL. Trots att den var lång och tråkig så var jag väldigt uppspelt - jag skulle ju till USA i 3 VECKOR, ett land jag alltid har velat åka till. Jag sov nästan hela resan dit så jag hade nog lättast för mig att anpassa mig till deras tid. Hur som helst så kom vi dit ca halv 4 USA-tid (dvs halv 10 på kv. svensk tid). Vi hämtade ut en hyrbil och bilade till Fort Lauderdale och sov även där en natt på hotell, annars hade vi kommit till huset i Orlando halv 10 på kv. USA-tid och vi var rätt trötta.
 
I Orlando bodde vi i en vecka. Vi shoppade, var på Kennedy Space Center, Busch Gardens, Aquatica, Universal Studios och Disney Worlds Magic Kingdom. Det var jätteroligt på alla ställen men på Aquatica var det absolut (sjukt) roligast!!! Det är en stor vattenpark. Det finns som en liten strand med grymt mycket sand och solstolas och framför fanns en pool som då och då fick massa vågor via en vågmaskin. Då var det nästan fullproppat i poolen men jätteroligt. Det fanns massa vattenrutschkanor - gaaaaaalet rooooligaaa!!!!!! =D =D Det fanns också en liten ström man kunde åka med istället för att gå (på den sjukt varma marken) till de andra åkattraktionerna som fanns lite längre bort :) Saknar det stället galet mycket!!!!! När solen stod i cenit dock så blev ju nästan bara axlarna brända vilket ledde till senare under resan att jag fick massa ytte-pytte-små blåsor. De sprack turligt nog men då började jag flagna på axlarna och det höll i en vecka, men men...jag fick lite färg i alla fall :D Jag hade solskyddsfaktor 50 nästan hela tiden, om vi inte skulle vara inne ganska mycket. Den var jättebra bortsett från att man var kladdig resten av dagen tills man badade eller duschade bort det. Plus så fick man gula fläckar av den. 50-faktor blandat med svett tror jag men ändå, det var inge roligt^^
 
Efter en vecka i Orlando bodde vi en vecka i Cape Coral. Mycket fina hus på båda ställena men poolen här var lite större :) I Cape Coral fanns det inte så mycket att göra men vi gick på Edison Museet, The Worlds Largest Shell Factory som även hade en lite djurpark men aligatorer, fåglar, sköldpaddor mm, Vi shoppade ganska mycket och åkte till olika badställen. Härligt det också efter att ha gått upp 7 varje morgon och kommit hem 6-7 på kvällen i en vecka i Orlando.
 
3 nätter sov vi i Ket Largo, södra Florida. Pojkvännen och hans kompis badade med delfiner (jag ångrade mig då men man var tvungen at boka och betala biljetterna i förväg. när vi gjorde det ville jag tyvärr inte bada med delfiner :/ ) och det bästa av allt på hela resan, vi snorklade i korallrev. Så jävla coolt det var asså!! SJUKT HÄFTIGT!! Toms pappa tog lite bilder men de blev inte så bra men man ser ju i alla fall :D
Jag har bestämt mig att i framtiden ska jag tillbaka till Florida men då bo i Miami en vecka för att shoppa och bada men framför allt för att bada med delfiner i Key Largo och snorkla i Key West (USAs sydligaste ö).
 
Hela resan var en stor upplevelse som jag aldrig kommer glömma bort.Helt otroligt!
Övrigt: Ska ni till Orlando nån gång så är Aquatica ett absolut MÅSTE!!
I Cape Coral hittade vi en restaurang som heter Mel's Diner, SJUKT GOD MAT (men inte efterrätter tyvärr!). Den vi hittade i Fort Myers var bäst!! Dem gjorde sina Baby Back Ribs gudomliga. Sådana ribs finns BARA på Mel's Diner. Dem har till och mer fått pris för sina ribs :D
I Key Largo så fanns Simma med delfiner där man måste boka och betala innan man kommer dit just för att det är så populärt. Funderar du på att simma med delfiner så tveka inte en sekund att göra det där. Delfinerna var jättesnälla, likaså de som jobbar där. Jag simmade inte dem tyvärr men Tom gjorde det och trots att det kostade mycket pengar så sa han att det var så värt det.
Åker ni nån gång till Key West så är även Snorkling med solnedgång en absolut MÅSTE!!!!! Så häftigt att simma bland fiskarna i deras "hem". Man ser så tydligt alltihop trots att man är vid ytan. Det tog en liten studn för mig att komma på hur jag skulle simma med simfötterna men det gick bra och snart så simmade jag ifrån Tom för jag ville bara längre och längre ut. Man måste dock vara mycket försiktig när man snorklar. Man får inte röra någonting (me flit) t ex fiskar eller korallrev. Det tar flera hundra, t.o.m. tusen år korallreven att komma dit dem är idag och därför måste man vara försiktig så man inte försök något. Det var så mycket fiskar där så man råkade nästan sparka på dem med simfötterna men det gick bra^^. Man simmar i ca 45minuter (och tro mig, tiden går fort) och sedan åker man tillbaka. Båten stannar när solen är påväg ner vilket är underbart vackert att se.
Mer övrigt? Det var galet varmt. Detta var Floridas varmaste sommar (och det ligger ändå redan vid ekvatorn, tropiskt klimat). Deras snittemperatur är på ca 32-35 grader C. Nu hade vi inte under 35 grader, om det inte regnade. P.S. I Florida kommer det alltid en liten regnaskur (nästan) varje dag men några gånger hände detnär vi var där att det var riktiga regnoväder. Det var fortfarande varmt/fuktigt i luften men det kunder verkligen ÖSA ner regn. Inte alls som i Sverige. Inte ens som det värsta Sverige har haft, kan jag aldrig tänka mig. I ena studen är det soligt, jättevarmt och skönt och sen i andra stunden ösregnar det med otrolgt mycket blixtar och muller och 0,5-1 dm vatten på marken och det är ingen idé att använda vindrutetorkarna. Stå still vid vägkanten och vänta, för det håller inte på så länge, eller fortsätta köra mycket försiktigt.
Just klimatet måste man vara ganska beredd på.
Priserna på typ allt är mycket billigare jämför med Sverige - om skulle jämföra med exakt samma klädbutik exempelvis, som finns i Sverige.
 
Detta var min 3 veckorsresa i korthet. Underbart, skönt, roligt, VARMT och helt fantastiskt!!!♥♥♥♥♥♥
Detta var INTE min sista resa till USA, det kan jag lugnt säga. Jag har MASSOR med olika destinationer kvar :D♥♥
 
Ha det bäst!
KRAM!!
 
Flugplatsen i MadridCentrum torget på Magic Kingdom
En av världens största sköldpaddor på Busch Gardens (stor afrikansk djurpark som även har massa åkattraktioner
Stor "vanlig" tiger på Busch Gardens.
Det var sjukt varmt så hittade jag denna fläkt..... "Prisa gudarna!" hahaha :D
Jag går upp från snorklingen
Första dagen i Orlando på Kennedy Space Center. Grymt stort område där vi fick åka buss runt för att de bl.a. vart de skjuter upp rymdraketerna ifrån mm.
Stor och ståtlig gorilla på Busch Gardens.jJättefina zebror på Busch Gardens :)Universal Studios. Grymt mycket folk och vamt men jätteroligt. 
En av de mycket få bilderna från solnedgången i Key West
Utsikt från stranden på en liten ö som heter SaniBel som ligger strax utanför Cape Coral.
Jag plockar massvis med snäckor från en av de många snäckstränder som finns på SaniBel♥
Alla "barn"/ungdomar som var med. Busch Gardens
Ståtlig men väldigt hungrig vit tiger på Busch Gardens. Den gick fram och tillbaka mellan varje fönsterruta där vi människor stod och tittade. Antagligen lite stressad men såg bara hungrigare och hungrigare ut också^^
Jag och Tom på snäckstranden på SaniBel.
Totalt tog jag 1500 bilder, med mobilen. Sen lite grann med kameran också^^ :D♥♥
 
Lite bilder på Aquatica. Är roligare än vad det kanske verkar!!
 
 
 
 
(Nu blev bilderna lite huller om buller men jag hoppas det går bra i alla fall♥)

Florida 2012

Allmänt Kommentera
Den 12 juli var jag påväg till Florida, USA. Vi mellanlandade i Madrid och sov en natt där. Superhärligt men galet varmt och jag hade vita långa tight på mig så man kan ju säga att jag var ganska varmt^^. Dagen efter åkte vi en 9 timmars flyresa till Miami, FL. Trots att den var lång och tråkig så var jag väldigt uppspelt - jag skulle ju till USA i 3 VECKOR, ett land jag alltid har velat åka till. Jag sov nästan hela resan dit så jag hade nog lättast för mig att anpassa mig till deras tid. Hur som helst så kom vi dit ca halv 4 USA-tid (dvs halv 10 på kv. svensk tid). Vi hämtade ut en hyrbil och bilade till Fort Lauderdale och sov även där en natt på hotell, annars hade vi kommit till huset i Orlando halv 10 på kv. USA-tid och vi var rätt trötta.
 
I Orlando bodde vi i en vecka. Vi shoppade, var på Kennedy Space Center, Busch Gardens, Aquatica, Universal Studios och Disney Worlds Magic Kingdom. Det var jätteroligt på alla ställen men på Aquatica var det absolut (sjukt) roligast!!! Det är en stor vattenpark. Det finns som en liten strand med grymt mycket sand och solstolas och framför fanns en pool som då och då fick massa vågor via en vågmaskin. Då var det nästan fullproppat i poolen men jätteroligt. Det fanns massa vattenrutschkanor - gaaaaaalet rooooligaaa!!!!!! =D =D Det fanns också en liten ström man kunde åka med istället för att gå (på den sjukt varma marken) till de andra åkattraktionerna som fanns lite längre bort :) Saknar det stället galet mycket!!!!! När solen stod i cenit dock så blev ju nästan bara axlarna brända vilket ledde till senare under resan att jag fick massa ytte-pytte-små blåsor. De sprack turligt nog men då började jag flagna på axlarna och det höll i en vecka, men men...jag fick lite färg i alla fall :D Jag hade solskyddsfaktor 50 nästan hela tiden, om vi inte skulle vara inne ganska mycket. Den var jättebra bortsett från att man var kladdig resten av dagen tills man badade eller duschade bort det. Plus så fick man gula fläckar av den. 50-faktor blandat med svett tror jag men ändå, det var inge roligt^^
 
Efter en vecka i Orlando bodde vi en vecka i Cape Coral. Mycket fina hus på båda ställena men poolen här var lite större :) I Cape Coral fanns det inte så mycket att göra men vi gick på Edison Museet, The Worlds Largest Shell Factory som även hade en lite djurpark men aligatorer, fåglar, sköldpaddor mm, Vi shoppade ganska mycket och åkte till olika badställen. Härligt det också efter att ha gått upp 7 varje morgon och kommit hem 6-7 på kvällen i en vecka i Orlando.
 
3 nätter sov vi i Ket Largo, södra Florida. Pojkvännen och hans kompis badade med delfiner (jag ångrade mig då men man var tvungen at boka och betala biljetterna i förväg. när vi gjorde det ville jag tyvärr inte bada med delfiner :/ ) och det bästa av allt på hela resan, vi snorklade i korallrev. Så jävla coolt det var asså!! SJUKT HÄFTIGT!! Toms pappa tog lite bilder men de blev inte så bra men man ser ju i alla fall :D
Jag har bestämt mig att i framtiden ska jag tillbaka till Florida men då bo i Miami en vecka för att shoppa och bada men framför allt för att bada med delfiner i Key Largo och snorkla i Key West (USAs sydligaste ö).
 
Hela resan var en stor upplevelse som jag aldrig kommer glömma bort.Helt otroligt!
Övrigt: Ska ni till Orlando nån gång så är Aquatica ett absolut MÅSTE!!
I Cape Coral hittade vi en restaurang som heter Mel's Diner, SJUKT GOD MAT (men inte efterrätter tyvärr!). Den vi hittade i Fort Myers var bäst!! Dem gjorde sina Baby Back Ribs gudomliga. Sådana ribs finns BARA på Mel's Diner. Dem har till och mer fått pris för sina ribs :D
I Key Largo så fanns Simma med delfiner där man måste boka och betala innan man kommer dit just för att det är så populärt. Funderar du på att simma med delfiner så tveka inte en sekund att göra det där. Delfinerna var jättesnälla, likaså de som jobbar där. Jag simmade inte dem tyvärr men Tom gjorde det och trots att det kostade mycket pengar så sa han att det var så värt det.
Åker ni nån gång till Key West så är även Snorkling med solnedgång en absolut MÅSTE!!!!! Så häftigt att simma bland fiskarna i deras "hem". Man ser så tydligt alltihop trots att man är vid ytan. Det tog en liten studn för mig att komma på hur jag skulle simma med simfötterna men det gick bra och snart så simmade jag ifrån Tom för jag ville bara längre och längre ut. Man måste dock vara mycket försiktig när man snorklar. Man får inte röra någonting (me flit) t ex fiskar eller korallrev. Det tar flera hundra, t.o.m. tusen år korallreven att komma dit dem är idag och därför måste man vara försiktig så man inte försök något. Det var så mycket fiskar där så man råkade nästan sparka på dem med simfötterna men det gick bra^^. Man simmar i ca 45minuter (och tro mig, tiden går fort) och sedan åker man tillbaka. Båten stannar när solen är påväg ner vilket är underbart vackert att se.
Mer övrigt? Det var galet varmt. Detta var Floridas varmaste sommar (och det ligger ändå redan vid ekvatorn, tropiskt klimat). Deras snittemperatur är på ca 32-35 grader C. Nu hade vi inte under 35 grader, om det inte regnade. P.S. I Florida kommer det alltid en liten regnaskur (nästan) varje dag men några gånger hände detnär vi var där att det var riktiga regnoväder. Det var fortfarande varmt/fuktigt i luften men det kunder verkligen ÖSA ner regn. Inte alls som i Sverige. Inte ens som det värsta Sverige har haft, kan jag aldrig tänka mig. I ena studen är det soligt, jättevarmt och skönt och sen i andra stunden ösregnar det med otrolgt mycket blixtar och muller och 0,5-1 dm vatten på marken och det är ingen idé att använda vindrutetorkarna. Stå still vid vägkanten och vänta, för det håller inte på så länge, eller fortsätta köra mycket försiktigt.
Just klimatet måste man vara ganska beredd på.
Priserna på typ allt är mycket billigare jämför med Sverige - om skulle jämföra med exakt samma klädbutik exempelvis, som finns i Sverige.
 
Detta var min 3 veckorsresa i korthet. Underbart, skönt, roligt, VARMT och helt fantastiskt!!!♥♥♥♥♥♥
Detta var INTE min sista resa till USA, det kan jag lugnt säga. Jag har MASSOR med olika destinationer kvar :D♥♥
 
Ha det bäst!
KRAM!!
 
Flugplatsen i MadridCentrum torget på Magic Kingdom
En av världens största sköldpaddor på Busch Gardens (stor afrikansk djurpark som även har massa åkattraktioner
Stor "vanlig" tiger på Busch Gardens.
Det var sjukt varmt så hittade jag denna fläkt..... "Prisa gudarna!" hahaha :D
Jag går upp från snorklingen
Första dagen i Orlando på Kennedy Space Center. Grymt stort område där vi fick åka buss runt för att de bl.a. vart de skjuter upp rymdraketerna ifrån mm.
Stor och ståtlig gorilla på Busch Gardens.jJättefina zebror på Busch Gardens :)Universal Studios. Grymt mycket folk och vamt men jätteroligt. 
En av de mycket få bilderna från solnedgången i Key West
Utsikt från stranden på en liten ö som heter SaniBel som ligger strax utanför Cape Coral.
Jag plockar massvis med snäckor från en av de många snäckstränder som finns på SaniBel♥
Alla "barn"/ungdomar som var med. Busch Gardens
Ståtlig men väldigt hungrig vit tiger på Busch Gardens. Den gick fram och tillbaka mellan varje fönsterruta där vi människor stod och tittade. Antagligen lite stressad men såg bara hungrigare och hungrigare ut också^^
Jag och Tom på snäckstranden på SaniBel.
Totalt tog jag 1500 bilder, med mobilen. Sen lite grann med kameran också^^ :D♥♥
 
Lite bilder på Aquatica. Är roligare än vad det kanske verkar!!
 
 
 
 
(Nu blev bilderna lite huller om buller men jag hoppas det går bra i alla fall♥)
Alltså, såhär ligger det till När jag kom hem från USA så packade jag upp och gjorde i ordning allt, sedan var kl 21.00 och jag skulle börja göra MIG i ordning eftersom jag började jobba redan dagen efter (kom ihåg att det är 6 timmars skillnad. USA ligger 6 timer efter Sverige). Det var helt ok för mig tills lunchen. Då kände jag att jag var riktigt trött. I och för sig under hela dagen och de närmsta 5-6 dagarna men inget jag kände av så starkt. Hur som helst. Jag har jobbat, tagit igen lite sömn och nu den här veckan äntligen fått ledigt :D Helgen är planerad, nästa vecka får jag förhoppningsvis träffa lite vänner som jag inte har träffat på hela veckan. Nästa vecka är sista hela veckan som jag är ledig. Jag börjar högskolan ( YEEEY :D) på torsdag 30e augusti på Mälardalens Högskola. Pojkvännen hamnade på GIH i Stockholm ( :'/ men men, det får man ta^^) Roligt att han kom in där i alla fall eftersom jag vet att det är ganska svårt.
 
Nästa inlägg hamnar baaara om Florida ;D♥

Sry for bad update

Allmänt Kommentera
Alltså, såhär ligger det till När jag kom hem från USA så packade jag upp och gjorde i ordning allt, sedan var kl 21.00 och jag skulle börja göra MIG i ordning eftersom jag började jobba redan dagen efter (kom ihåg att det är 6 timmars skillnad. USA ligger 6 timer efter Sverige). Det var helt ok för mig tills lunchen. Då kände jag att jag var riktigt trött. I och för sig under hela dagen och de närmsta 5-6 dagarna men inget jag kände av så starkt. Hur som helst. Jag har jobbat, tagit igen lite sömn och nu den här veckan äntligen fått ledigt :D Helgen är planerad, nästa vecka får jag förhoppningsvis träffa lite vänner som jag inte har träffat på hela veckan. Nästa vecka är sista hela veckan som jag är ledig. Jag börjar högskolan ( YEEEY :D) på torsdag 30e augusti på Mälardalens Högskola. Pojkvännen hamnade på GIH i Stockholm ( :'/ men men, det får man ta^^) Roligt att han kom in där i alla fall eftersom jag vet att det är ganska svårt.
 
Nästa inlägg hamnar baaara om Florida ;D♥