Fullt upp!

Kommentera
Nu har det varit en tuff period igen. Detta har hänt sedan senaste inlägget:
 
Jag har haft en tuff tenta att skriva i denna hälsopsykologikurs. Jag kände mig inte jättenöjd med den men det är oftast då som det brukar gå rätt bra (HOPPAS HOPPAS!!). Den lämnades in igår, lika nervöst som vanligt att lägga ner den i brevlådan. Idag har jag skrivit (och håller fortfarande på) på den första tentan i denna kurs som jag tyvärr fick U på. Ännu ett U ätnkte jag...kändes som ett nederlag men jag har kämpat mig upp igen och hoppas att detta bli bättre!
 
Jag har fått sommarjobb hos hemtjänsten här i nräheten av där jag bor vilket känns så skönt. Jag behöver inte längre stressa och oroa mig över hur det kommer bli med sommarjobb. Jag ska på tre introdagar i slutet av april vilket känns otroligt spännande men även nervöst. Jag har inga erfarenheter sedan tidigare men vill ändå inte framstå som att jag inte kan någonting. Jag tror och hoppas att det kommer gå bra :D.
 
Ni kan följa mig på instagram, anzoor heter jag :)
 
 
I helgen var mamma här och hälsa på och vi åkte till Tuna Park i lördags och köpte bland annat blommor och blomlådor samt blomjord. Det blev väldigt fint och "inbonat" på balkongen. Jag hoppas bara att blommorna klarar sig......det får tiden utvisa helt enkelt hehe. Så nu är det bara en blomhylla som jag har hittat på In & Finn som ska införskaffas. Jag är så glad. Det börjar verkligen se ut som en fin balkong nu :D♥ Vi åt faktiskt lunch där igår, gud så mysigt det var! Bra tid att sitta där är kl 12 eller senare dåman inte får solen i ögonen men man får samtidigt lite sol och värme på sig.
 
 
 
I söndagsfyllde Tom år så då var han familj och släkt över, det var väldigt trevligt och kul att de ville och kunde komma. Det bjöds på två smörgåstårtor, till efterrätt blev det jordgubbstårta, banankaka och massa annat smått och gott (tog tyvärr inga bilder men det var väldigt gott och såg väldigt gott ut). Vi har massor kvar men Tom ska ta med lite till jobbet och se om nån vill ha så det inte blir dåligt. Jag får nu dessutom äta bröd, fikabröd och godis så jag antar att jag tar varje tillfälle jag får haha :P
Den 10 april, då fick jag börja äta sådant igen, och vad åt jag till frukost? Två Skogaholmslimpa-skivor, ena med leverpastej och andra med skinka och så drack jag oboy till. Jag har faktiskt inte ätit ägg sedan dess men gjorde det i morse. Det ska jag INTE sluta med. Ett lagom löskokt ägg och någon brödskiva till frukost klarar man sig ett tag på :)
 
När jag äntligen fick äta choklad igen så slog jag till på det när jag skulle skriva tentan!
 
Hur som helst, på grund av både förra och denna vecka med tentaskrivning så har faktiskt träning påverkats en del. Jag har inte tränat på en vecka nu och jag ska iväg till landet på torsdag-söndag så jag får ta promenader där och sätta igång nästa vecka igen. Då kan jag dessutom gå på de två passen jag vill gå på, Core (onsdag, kan inte i morgon kväll) och MRL på fredagen, och faktiskt kanske yoga på fredag eftermiddag då det är lite kortare än det på tisdagar. Jag ska försöka gå på Step flera gånger för det var roligt men svårt att hänga med. Men instruktören sa att det tar ca 2-3 gånger innan man hänger med. Man svettade även jätte mycket vilket var rätt skönt haha :D
 
Ha det så bra fina läsare. Ska försöka updatera nåt när jag är på landet :) Kram på er!