Alla Hjärtans Dag!

4 kommentarer
Dagen började med en jävulsk salstenta där det verkade som att de flesta skulle få underkänt då ingen verkade fatta första eller de två sista frågorna... USCH! Man kan bara hoppas, fast egentligen tänker jag inte så mycet på det för jag vet redan att jag behöver om tentan då det var så mycket poäng jag missade pga att jag inte pluggade på de sakerna. Eftersom vi hade så jäkla mycket att plugga på försökte vi själva sålla ut vad som kan tänkas komma på tentan (vi fick inte så mycket hjälp alls från läraren förutom två gamla tentor, fast det hjälpte inte heller då våran tenta såg annorlunda ut..jajaa!) och tre frågor tror jag hade med dt som vi puggade på att göra (4 poäng á fråga = i bästa fall 12 poäng = U. G är 16 poäng). Många gånger är det elevens fel om man failar på en tenta men denna gång tycker jag att läraren är lika skyldig...jag har mina skäl men jag tar nog inte plats för det här.
 
Dagen fortsatte med att hunden som vi ska bara hundvakt åt i mars kom för att kolla in omgivningen lite som hon ska bo i under flera veckor. Hon heter Alice och är så söt! Otroligt mcyket energi. Det är nog en blandning av att hon är valp och en Welsh springer spaniel men jag tror det kommer gå bra. Vi ska ha en "test övernattning" på fredag-lördag nästa vecka för att se hur det går. På den tiden hinner man inte vänja sig så mycket men går det bra bara den lilla tiden så kommer det antagligen gå bra under en längre tid i mars :) Ska bli kul! (Jag sa att om vi klarar henne de veckorna vi ska vara hundvakt så klarar vi definitivt en fransk bulldog i framtiden, hehe :D)
 
Senare på eftermiddagen/kvällen så började vi göra i ordning middagen som blev väldigt god. Fläskkotlett med klyftpotatis och sås. Det blev så himla gott! Och efterrätten blev också god, chokladmousse, men det är så mäktigt så jag orkade inte riktigt allt hehe.
Tidigare hade Tom fått en bukett blommor av mig som jag själv tyckte var väldigt fina. De står än och blommar fint på köksbordet :)           Idag är det den 16e vilket betyder att vi har varit tillsammans i 2,5 år. Ojoj vad tiden går! (Om jag inte har gjort det så tänkte jag skriva ett inlägg om hur vi träffades och så men vi får se :)) 
Hur som helst, efter middagen så kollade vi på "Midnatt i Paris" och den var värd att se men ingen film som jag skulle kunna tänka mig att se igen dock. Efter den tittade vi på "Pulp Fiction". Jag + gått upp kl 06.00 + mycket mat + urtråkig film = somnade snabbt in i filmen. Jag kände mig som en väldigt dålig flickvän som somnade medan hansjälv brukar titta på filmer som han kanske inte egentligen vill men han gör det för mig. Usch! Ne jag får försöka gottgöra det där haha.
 
Summan var kardemumman: Det var en väldigt mysig kväll i hemmet. Vi klädde upp oss för att det skulle vara likt en dejt så mycket som möjligt. Vi älskar varandra 365 dagar om året och visar det på olika sätt, men eftersom jag är en hopplös romantiker vill jag visa det lite extra på alla hjärtans dag, jag som älskar romans, rosor, choklad, hjärtan osv.
Hoppas ni fina läsare hade en bra Alla hjärtans dag med er partner/familj/vänner/själva. Kram på er! :)
 
Liten bildbomb från fredagen:♥
Tom fick fina blommor av mig, en KRAM-apa, choklad och i present
fick han ett egen-gjort presentkort där vi ska gå och äta hotellfrukost
någon gång. Han bestämmer :) Och jag fick ett underbart gott luktljus.
Kommer ej ihåg smaken men det lukar fräscht och lite sött tror jag hehe.
Jag tycker det är svårt att köpa
presenter till killar, några generella tips på vad killar kan tänkas gilla??
 
Middag: Fläskkotletter marinerade i nån söt/spicy bbq-sås eller liknande,
med ungsstekt klyftpotatis, kantarellsås, svartvinbärsgelé och grönsaker.
Ser lite fint ut med vinglas och grejer men vi glömde faktiskt drickan så
det blev saft i vinglas, hehe. Ingen av oss är någon större alkohol/vindrickare
så det gjorde inget :)
 
Efterrätt: Chokladmousse med krisp i och topping som var riven mörk
choklad, floursocker och lite hallon. Gott! :)
 
Lite selfies hehe. Inte det lättaste att ta kort på sig själv med
systemkameran hehe :)
 
 Hade romans-tema på spotify medan vi lagade mat och åt. Mysigt!♥
 
1 c:

skriven

oh i stumbled upon this blog but this vday things are so cute! nice blog btw

2 Alina:

skriven

Fin blogg :)

Svar: Tack! :)
Anna

3 . Pjumas . ♥:

skriven

Fin blombukett, och efterrätten ser ju sjukt god ut :D

4 Jasmine:

skriven

Naw, gulligt att bli uppvaktad.
Kram