Mmm... Marabou

Kommentera
Jag vet inte riktigt hur mycket ni läsare vet om mig. Jag har ju skrivit 25-dagars listan och där får man veta lite grann om mig. Men en sak som jag tror att jag inte har skrivit om är min kärlek till choklad. Jag absolut ÄLSKAR choklad men det bästa är att ta första tuggan på fredagen eller lördagen efter att ha gått hela veckan utan. Mmm! Jag får små perioder då jag endast vill ha en specifik smak. Det har varit vanlig, schweizernöt, apelsinkrokant...och nu åter till vanlig. Åh asså det vattnas i munnen när jag skriver detta och i morgon får jag äta choklad, yeey!! Som alla vet så har tjejer en vecka i månaden som inte är så rolig. Den kallas lingonveckan, "den veckan", "jävulsveckan" osv osv. Listan kan göras lång. Och jag har läst (och upplevt själv) att choklad hjälper mot obehaget. Jag tror inte riktigt det hjälper mot smärtan men obehaget i alla fall. (ett hett tips mot smärtan lite snabbt om ni inte har provat, två alvedon och en ipren. funkar susen och har knappt nån smärta alls efter 10-15 min!) Ja, som sagt, jag älskar choklad. Marabou, kexchoklad, kinderägg, paradis/aladdin, olika chokladaskar, för att inte tala om belgisk choklad (Mmmmmm!)....Ja även den listan kan göras lång! Jag älskar även bakelser med choklad. Kladdkaka, chokladbollar, chokladmuffins etc.
Jag har alltid älskat choklad och ibland när jag har tränat på fredagen eller lördagen och känner att jag är välförtjänt av en liten chokladbit så kan jag gå och köpa en choklad kaka. Trots att det inte är det bästa att äta efter träning kanske. Men GOTT är det! En sak som jag dessutom MÅSTE göra innan jag dör - gå på chokladutställningen/mässan eller vad det är som brukar vara typ en gång om året eller nåt. Åh! Få smaka på massa olika chokladsorter, kanske t o m kan köpa hem lite billigare för det finns massvis där. Ojojoj, I would be in heaven!♥
 
Ja då vet ni det om mig också, jag är en stark chokladälskare (dock helst ljus eller vit choklad. Mörk går bra i perioder :P)
 
Mmm... Nu blev jag sjukt sugen på att baka! (Blev även sugen på att baka
sockerkaka/tigerkaka konstigt nog när jag skriver om choklad hehe :)
 
Åhh, belgisk choklad! ♥♥
 
 
 
Mmm, mycket choklad detta!
Jag ville dela med mig om detta för choklad är såååå gott!!! =D♥♥