Uteliggare med hundar

Kommentera
Jag gillar New York, jag vill åka tillbaka någon gång igen. Men något som skör i mitt hjärta att se är uteliggare med aina hundar. Det som skär i hjärtat är hundarna - de har inte valt det där livet, det bara blev tilldelat dem. I andra fall pr det gatuhundar och även det skör i hjärtat. Vissa av människorna har försatt sig i dem situationerna och vissa inte - vilket som är det sorgligt. Och nu när det regnar och åskar något otroligt så tänker jag mycket på de små fyrbenta liven. Små bebisar! Jag önskar jag kunde ta hand om del alla!

Idag såg jag typ två stycken uteliggare med hundar, tidigare gånger har jag sett några men tack och lov inte majoriteten av gångerna.
Jag fick en idé, att på något sätt starta något typ av härbärge där människorna och deras "hus"djur får mat, säng och fräscha kläder samt får hjälp att skaffa jobb så de kommer upp på fötterna igen (någon typ av bakgrundsbild först så man vet/får en hum om vad pengarna kommer gå till osv). Jag kom på idén igår så detaljerna är inte riktigt på plats. Men jag skulle verkligen vilja hjälpa dessa människor och de älskade små hundarna <3<3

Läste precis följande artikel från 2012, läs gärna!

http://fufkorrespondenterna.com/2012/02/13/new-york-fler-hemlosa-an-under-den-stora-depressionen/