Rolig notis....

Kommentera
Idag kom vi hem ganska sent från outleten vilket innebar sen middag. Klockan var strax efter kl 21 och vi gick för att se vad som fanns och råkade hamna på en pub med riktigt hög musik. Vi förstod det ganska snabbt men var ändock försent att gå iväg då vi redan hade fått en servitör som ledde oss till bordet. DÅ kände jag mig faktiskt ganska dum. Tror dock att servitrisen insåg att vi inte var amerikaner då vi kom dit för att käka middag....på en pud....med högre musik än på vanliga pubar/restauranger under middagstiden. Men men, skitsamma.
Notisen: Ni vet hur man kan se på amerikanska serier eller filmer att det sitter nån man och kvinna i baren som flirtar, några som sitter lite för sig själva. Man ser ett par som är på sin 5e dejt eller liknande samt några grupperingar med kompisgäng eller några få vänner, samt respektive!? (Åh jag hade velat tagit kort på detta så ni kunde ha sett för det var så likt sånt man ser på TV). Ser är så i verkligheten! Jag har inte sett något par gå på dejt på en pub och jag har heller inte sett någon kvinna eller snubbe som är "ensam" men ändå inte riktigt ensam utan konverserar med de omkring en.
Jag noterade ett särskilt par som satt bakom oss där de var väldigt avslappnade och pratglada och pratade hela tiden trots den höga musiken (hur de hörde vad den ena eller andra sa är ett mysterium dock). Det sociala stärker bara min tes om att amerikaner är mer avslappnade och sociala än vi i Sverige/svenskar vilket får en att smått önskar att man blivit född i USA :P Jag tyckte det var lite kul att se hur det är här på puben men egentligen har jag ju redan sett det, på TV. Hehe :)
Musiken spelades av en DJ som spelade upp låtarnas musikvideo på en projektorduk......

Ville bara dela med mig av min notering. Det tyckte jag var lite kul :)