Shopping

Kommentera
Igår var vi på Gilroy Premium outlet. Det var fyra byggnader varav vi gick igenom tre av dem så det tog hela dagen. Vi kom hem med en hel del grejer och jag blev väldigt nöjd med mina inköp. Det var otroligt varmt igår så jag köpte mig ett par shorts som jag kan ha när det ska bli lika varmt.

När jag kollade på grejer igår så fick jag skuldkänslor när jag funderade på att köpa grejerna. Jag tror det har lite med att göra att nu när jag och Tom har varit rätt snåla med att köpa saker till vårt hem och oss själva (köper bara mat och det mest nödvändiga) så håller det i sig lite, vilket är jobbigt då dessa pengar jag har med mig är till för att shoppa med och göra lite annat roligt för. Jag tror också att jag kan vara lite rädd att jag inte har tillräckligt med pengar med mig vilket leder till att jag håller hårdare i pengarna än vad jag kanske behöver. Men(!) i New York ska jag shoppa. Tror jag sparar till det fast omedvetet hehe :)

Mina och Toms inköp. :)
Jag köpte bland annat ett par vita converse och örhängen.

Jag köpte även denna....på Forever 21. Jag tyckte att den var rätt snygg och kunde dessutom passa till både mörka och ljusa jeans, vilket jag har :)

Hoppas ni har det bra där hemma, jag har det bra i alla fall :) kram!