Washington DC, Virginia

Kommentera
Vi är i USAs huvudstad. Typ. Vi bor en bit utanför, i Sterling närmare bestämt.
Vi kom hit i söndags kväll, hämtade ut bilen vi hyr och åkte sedan direkt till hotellet och käkade middag där (här?). Sen gick vi och la oss direkt för vi kom till hotellet vid 22 (Washington-tid), åt och helt plötsligt var klockan 23.
Älskar hotellet! Framförallt sängen, har sovit såhär bra endast en gång i mitt liv tidigare! LOVE! :D


I måndags åkte vi in till huvudstaden, Washington. Vi drog igenom halva stora Stadsparken (National Mall and Memorial Parks). Washington monument, Vita Huset, World War 2 memorial, Lincoln memorial mm. Det är otroligt vackert att gå där och se allt som man tidigare bara har sett på TV. Det var även otroligt varmt. Det var typ som värmen i Florida fast utan fukten. Lite klagande blev det faktiskt (svårt att vara positiv och glad konstans när man svettas som en gris, bokstavligen, är varm och väldigt trött) men vi klarade oss igenom gårdagen ;D

Brände mig ganska rejält i måndags så jag har Aloe Vera, after sun och solskydd på nu! ^^

Idag åkte vi in igen och drog igenom resten av parken. Vi hann med Thomas Jefferson memorial, gick på National Museum of Natural History - bara det tog typ 2-3 timmar. Sen gick vi till US Capitol och tills sist National Air and Space Museum. 
Parken är otroligt stor och eftersom vi bara hade två hela dagar här så prioriterade vi parken och sevärdheterna där omkring. Det var typ bara det vi orkade med på dagarna också. Vi åkte vid 17-tiden både igår och idag :)


I morgon bilar vi upp till New York, aahh ska bli så kul att åka dit! Blir himla massa gående där också så får får jag ha gåskorna och smörja in mig med solskydd (får icke glömma!). :D