Valborg

Kommentera
Igår var det Valborgsmässoafton. Det är ganska mysigt i vanliga fall tycker jag. Tidigare år (när jag varit/bott hemma) så har vi alltid gått till en brasa där det har varit lotterier, korv- & saftförsäljning, fotbollsspelande med kompisarna (när jag var liten) med mera. Himla härligt och något jag aldrig kommer glömma bort tror jag. Hos pappa har de en "majbrasa" som alla i området "drar ihop" tillsammans. De säljer korv och saft och alltihop är väldigt kul och trevligt.
Förra året och detta år var jag inte till en majbrasa så jag bor i Eskilstuna och orkar inte åka iväg för att gå på en några timmar (det regnade en hel del dessutom). Det finns inga brasor i närheten av stan här (vilket är förståligt) och Tom jobade sent och jag var inte superpigg på att åka iväg med bussen nånstans... Jaja, så vi mycket på vårat eget sätt - varma mackor till middag och the walking dead på TVn, ända fram till 10 på kvällen ungefär.
 
I morse när jag vaknade såg jag bilder på instagram och statusar på facebook som handlade om snö alltihop. Usch för att vakna till flera centimeters snö. Och i MAJ för sjutton gubbar! Som tur var så vaknade inte jag till snö och jag hoppas verkligen att det inte kommer hit. Inte på min födelsedag på lördag, usch. Jag kommer aldrig glömma bort min 18 årsdag då det snöade då, helt otroligt. Såg på nyheterna att det var massa snö både i Västerås och i Stockholm och båda städerna är rätt nära här, men jag håller tummar för att Moder Natur håller snön borta härifrån. Det blåser en del idag och är mulet, dock har solen tittat fram lite grann. Jag längtar tills de höga graderna kommer tillbaka :)
Jag har blivit helt besatt av The Walking Dead haha. Det är SÅ SPÄNNANDE. Tom blir irriterad när jag blivit alldeles nervig men jag kan inte hjälpa det haha :P
 
 
I måndags och tisdags jobbade jag. Jag hade de två första introdagarna och det gick väldigt bra. Blev glatt överaskad av detta arbete. Väldigt snälla och trevliga arbetskamrater och otroligt gulliga tanter och gubbar som de tar hand om, och som jag ska få ta hand om i sommar. Kul!
Jag slog till på en Ben & Jerry i måndags för att fira lite för mig själv att första jobbdagen gick så bra. I tisdags fick jag till och med göra lite saker vilket var nervöst för jag ville inte göra fel och så men kul att jag fick göra något. Man lär sig bättre om man får praktisera sina teoretiska(?) kunskaper :)
Har fått otroligt mycket fräknar de senaste veckorna som solen har varit framme så mycket så det är dem som syns på bilden, det är inte bilden som är oskarp eller nåt - inte mer än vanligt iaf hehe.