Bad update

Kommentera
Senast jag skrev hade jag varit i Seattle. Jag försöker få folk att vilja följa med mig till Seattle but it's hard(!!), för dem har redan varit där flera gånger. Gaahh!
Anyway, under veckans gång förra vecka än hände inte så mycket. På tisdagen var det än en gång Talk Time och efter det var det nån grej i skolan med lite tilltugg som jag gick på med mina kompisar. Inte min grej så jag kommer mest troligt inte gå dit igen.
Sedan var det bara plugg onsdag och torsdag. På fredagen slutade jag kl 12 så jag inte till en japansk restaurang och åt lunch mer några kompisar. (En sak jag har märkt: asiaterna blir väldigt förvånade över att jag kan äta med pinnar haha. Alltid lika kul att se deras miner :P Jag kan såklart inte äta lika bra som dem med pinnar men jag får lätt i mig maten). Sen åkte jag hem för att följa med min värdmamma och hennes kompis dotter på dotterns ju jiutsu träning. Såg brutalt ut (speciellt när de äldre killarna och tjejerna körde) men var ganska coolt också :P Man kan även använda det som självförsvar tror jag vilket är superbra!
På lördagen mötte jag några kompisar i downtown Olympia för att käka lunch, sen drog vi o bowlade. Det var jättekul! Så längesen jag bowlade. Det ska jag göra igen! :D Sen åkte vi till the mall men hag vet inte riktigt varför för vi satt bara och spelade kort tills vi skulle till restaurangen Olive Garden. Sjukt god mat (omg!) !! Jag hade en jättekul lördag med massa sköna människor och god mat. Kunde inte ha blivit bättre!
På söndagen gjorde jag bokstavligen ingenting fram till kl 17 för då skulle jag iväg till en kompis som lagade en traditionell saudiarabisk middag - Kabsa. Det var väldigt gott!! Det blev sent dock, vi åt vid 21-21.30 så jag var ganska trött.

Waiting for the bus. I live near a high school so that's their field behind me where they play different sports.


Koibito hette den japanska restaurangen där vi åt lunch :)
The amazing dinner from Olive Garden. Yummy!!I måndags gick jag till gymmet som vi har här på skolan som vi EF-studenter har tillgång till. Gratis också🙏🏼 Ska dit idag igen! Igår (tisdag) åkte hela klassen till downtown för att gå på en orientation/infomöte på Thurston Food Bank där vi skrev upp oss som voluntärer. Det kan nog bli himla kul och givande! Har vi "matbanker" i Sverige? Kan inte minnas att jag har hört eller sett nåt om det. Skulle vara kul att vara voluntär i Sverige också :)

A selfie with the cat. I don't think the cat likes the camera... xP #MissKitty