Idag smäller det!

2 kommentarer
Sitter nu på planet påväg mot Newark i New York där jag ska mellanlanda och vänta i 5-6 timmar. I natt sov jag inte så bra, mådde lite illa så jag åt inte så mycket frukost. Tom sov kvar hos pappa❤️❤️ Mamma kom och hämtade oss vid kl 8 så vi var på Arlanda ca 8.20. Jag checkade in väskan så fort jag kunde så det var klart. Sen var mamma och Tom med mig tills jag skulle till kontrollerna. Jag grät en skvätt när jag skulle säga hej då till Tom men tillslut kunde jag samla mig och gå igenom kontrollen och sen direkt till gaten. Jag tänkte köpa något att äta men på skyltarna stod det "gå till utgång" och jag kollade inte på klockan så jag gick direkt dit. Jag hade hunnit köpa en smörgås kan jag säga, men men...! Lunchen på flyget borde ju komma ganska fort eftersom vi åker nu runt lunchtid.
Nu kollar de så att alla har bälten på sig så jag ska kanske lägga ifrån telefonen nu. Skriver igen när jag landar i New York!
 
1 Zeynep :

skriven

Hej anna! Du får ta och uppdatera mer nu väntar spännandes fullt på din resa 😀

Svar: Hej Zeynep! Vad kul att du läser bloggen :) Jag ska försöka skriva något varje dag men får se om det händer nåt som är värt att skriva om :P Hoppas allt är bra med dig!
Anna

2 Tvilling ❤:

skriven

Du är så jävla duktig!!!! Följer din blogg och läser allt hela tiden, LÄNGTAR! TILLS VI KAN BÖRJA SKYPA!!!😄 älskar dig! ! ❤❤❤