Matlagning och att sova i soffan

En kommentar
En sak som jag glömde skriva i går var att när jag och min rumskompis Andrea kom hem från skolan vid halv 7 så satte vi igång med middagen. Vi hjälpte vår fina värd att laga mat, det blev spagetti med köttfärssås (eller nån bönsås? Vet inte om burken var gammal eller ny men det stod bönsås på burken). Hur som helst så kändes hela vistelsen här så mycket bättre när vi alla umgicks och lagade mat tillsammans och pratade om dagen bland annat :)
Idag (onsdag) gick jag i skolan till kl 12 och när jag hade slutat pratade jag med både Jenny och Tom i telefon via fb (efter mycket om och men med skolans nedrans dåliga internet! Haha) Det var så kul och skönt att höra Jennys och Toms röster. Jenny var så ivrig att veta hur jag had är det här att jag heeelt glömde fråga hur det var med henne och allt där hemma. Tom och jag pratade i en timme i telefonen - SOM jag saknar min underbara man där hemma och när jag pratade med honom så kändes det okej att vara borta bara tre månader, då hade jag ingen som helst lust att förlänga studierna här (vilket jag har möjlighet till om jag vill men kommer inte göra det). När jag hade pratat färdigt i telefon så åkte jag till Capital Mall med min rumskompis och en kompis till henne. (Dem är båda ganska unga och kan inte språket särskilt bra så då kommer den omhändertagande Anna fram och jag känner mig mer som en storasyster eller mamma än kompis men men...man kan aldrig vara för försiktig i ett främmande land) Jag fick med mig hem två klädesplagg och ett par örhängen - jag ville inte köpa för mycket eftersom jag ska shoppa på söndag. Eftersom jag inte hade ätit lunch, då jag pratade i telefon istället, så åkte vi hem ganska snabbt för jag var skithungrig. Så fort vi kom hem satte vi igång med middagen - det blev våfflor och jag gjorde maten :P Dem var ganska goda faktiskt. Det var belgiska våfflor, såna där tjocka men inte så stora som svenska, och vi hade jordgubb, nutella, grädde o sirap till. Massa sött men gott! Vi ska äta det igen någon gång så då kan jag ta bild på't! Sen blev jag så himla trött så när vi hade dukat av allt så la jag mig i soffan för att titta lite på TV och somnade självklart. Det var så underbart skönt med en liten filt och man kunde dra ut fotstöd för alla tre platserna i soffan, men jag drog bara ut den för min plats ^^ Så skönt!

Så jaa, detta var min dag. Morgondagen kommer inte bjuda på något roligare så jag får se om jag skriver nåt inlägg då.
Godmorgon alla där hemma, och godnatt, ha det så bra så länge!❤️

My roomie. We had a beautiful day today too :D It was so warm in the sun!


Kortet är taget mitt på gården på skolan och är riktat mot där bussarna kommer. Skolans området är otroligt stort men mycket är grönområde.

Hittade Chico's vid Capital Mall. Jag och Tom har kollat en del på komikern Gabriel Iglesias och då nämner han Chico's. Dem har typ tacos?
 
1 Marie Larsson :

skriven

Va härligt det låter gumman :-) vi måste oxå ta och prata snart. Älskar dig /Marie