Mount Rainier

2 kommentarer
I torsdags och fredags skrev jag inga inlägg på bloggen för det hände inte så mycket då. Bara skola och sen hem. I fredags så hade vi Culture & Language exchange så jag berättade lite om Sverige och lärde klassen några lättare ord och fraser. Sen pratade jag med Marie o Jenny i telefon (vi ringer via Facebook) och så Skypade jag äntligen med min älskling❤️ Det var så skönt att se mitt hjärta igen!


Denna dag spenderades uppe på Mount Rainier. Tyvärr var det mulet och regnigt och en tjock dimma väl uppe på berget så man såg inte särskilt mycket tråkigt nog. Hoppas jag får chansen att åka dit igen när det är fint väder. Har sett bilder på berget när det har varit fint väder och det är så vackert.
Första stoppet blev vid Nerada Falls. Tydligen har det varit ett torrt år för Washington så vattenfallet var inte så stort men det var fint ändå.
Efter ca en halvtimme åkte vi vidare till Paradise, en plats man börjar hika ifrån. Vi åt även lunch där och sen började vi röra på oss uppåt. Vi gick och vi gick och vi gick och vi gick.... Vägen upp till toppen tog aldrig slut. Snacka om att jag har dålig kondition, började andas häftigt efter första uppförsbacken - dock till mitt försvar var det väldigt branta backar. Ju högre upp vi kom desto brantare backar. Det var svalt och lite kallt men ändå svettades jag, herregud. När vi tillslut bestämde oss för att vända och börja få neråt hade det börjat regna och det var riktigt kyligt. Det gick betydligt fortare att gå ner än det tog att gå upp.
När vi hade kommit tillbaka till Visitor Center tog vi en fika och väntade sedan in bussen som skulle ta oss hem. På bussen hem sov alla, vi var helt slut!

Snart ska jag göra mig i ordning för natten! Godnatt!
Detta blev nog en av dagens bästa bilder faktiskt :) Vackert trots vädret.Träffade på dessa tre små vännerna också :) Mt Rainier är en nationalpark så man fick endast gå på stigen/vägen som man hade gjort.
 
1 Maja :

skriven

Det ser jättevackert ut! Kram!

2 Anonym:

skriven

Kul för er att även komma ut i naturen. Vad var det första djuret? Var det en gnagare eller en apa?
Ska till Olivia idag./KRAM från oss

Svar: Jag vet inte, har ingen aning om vad den heter tyvärr men den var supersöt. Kram!
Anna