London

Kommentera
Segt med uppdateringar, sorry, men jag har glömt bort, har inte hat tid eller inte haft möjlighet.
 
London var jättekul - än en gång. Det var min tredje gång där men denna gång ålte jag med min älskling och hans familj....och med han mosters familj skulle man kunna säga. Vi åkte alla samma plan dit och hem och umgick varje dag. Eftersom jag hade opererat mig fyra dagar tidigare för blindtarmen så kunde jag inte gå så mycket de första dagarna vilket var synd eftersom det är då man ser mest tycker jag.
Hur som helst, dag 1 gick vi längs Oxford Street, nästan hela faktiskt och den är himla lång, och senare åkte vi till Madame Tussauds. Även den var min tredje gång men de hade fått in/gjort några nya vaxdockor, exempelvis Emma Watson från Harry Potter (aka. Hermione Granger) och Taylor Lautner & Robert Pattinson från Twilight (aka. Jacob & Edward). Det var heller inte så mycket folk vilket var skönt. De andra gångerna har det varit fullproppat, nu fanns det lite space, mellanrum, mellan varje människa hehe *tummen upp*.
 
Dag 2 åkte vi ut till en outlet en bit utanför London där det endast fanns butiker i stil med Dior, Chanel, Michael Kors osv osv. Butikerna ska ha sänkt priserna rejält redan innan men det fanns inget man hade råd med för sjutton gubbar. Jag blev smått grinig faktiskt eftersom vi förlorade en hel dag där. Jag kom trots det hem med en jättefin och skön blå skjorta från Donna Karen :) Hela den "resan" tog hela dagen och på kvällen var vi så trötta att vi åkte direkt "hem" (vi hyrde en lägenhet, helt OK) och åt middag på en kina restaurang. Det var otroligt god mat, jag hade gärna ätit där igen innan vi åkte hem haha.
 
Dag 3 var vädret halvmulet, solen kom fram ibland, regnskurarna kom ibland, så det blev våran shoppingdag. Jag älskar Primark så där trivdes jag toppenbra. Eftersom alla vill ha olika saker så delade vi på oss. Jag gick själv och det var väl det bästa då jag visste ungefär vart dem hade de olika "avdelningarna" och visste vart jag skulle (även här var jag för tredje gången - om man inte räknar med de omgång nr. 2 både på resa 1 & 2 innan detta^^). Jag slängde i lite kläder i shoppingbagen och sen när jag var klar bestämde jag mig för att testa lite klädesplagg för att vara säker...den kön tog ca 30-40 minuter att stå i. Tur att vi inte hade något annat på schemat den dagen haha^^ Allt som allt blev det totalt ca 108£ = lite drygt 1000 SEK. Men det var det värt. Sen åt vi lunch på Pizza Hut och rörde oss vidare mot Victoria Secret. Jag kommer nu aldrig glömma bort vart det ligger, haha. Var inne där två ggr, både dag 3 och 4 och kom därifrån med underkläder, parfym och body wash, parfym, body lotion av smaken/lukten Vanilla and coconut - blev störtkär i den doften! :D Även där blev det mycket pengar och grejer men jag är sjukt nöjd och hade till och med pengar kvar så jag kunde köpa lite annat på andra affärer och butiker. Sen tog vi en sväng till Piccadilly Circus och Trafalgar Square som jag inte gått till på de andra resorna. Jag såg dem dock på Sightseeing-turerna men det var något annat att gå dit. Från Trafalgar Square åkte vi hem och vi alla var jättetrötta och sov gott. Eftersom jag nu mådde bättre och bättre i magen av ömheten och såren så kunde jag gå mer...vilket vi gjorde resten av dagarna.
 
 
Dag 4 blev det nästan bara sevärdheter. Det blev London Eye (även denna tredje gången. Hade gärna åkt den på kvällen då solen "lyser upp" byggnaderna), vi åkte till Tower Bridge och sedan tillbaka till Piccadilly Circus för nån behövde kolla på skor och då satt vi ungdomar och kollade på människorna som försökte skramla in lite pengar genom olika uppträdanden. Någon spelade säckpipa med full utstyrsel, några dansade (SJUKT bra!) till Gangnam Style och någon visade konster med en fotboll. Otroligt duktiga allihop!
Sedan gick vi vidare upp för Regent Street, jag köpte lite te i en tebutik, vi stannade till en stund vid en butik vid namn Superdry Store - japanskinspirerade kläder (= små storlekar!!) och sedan kom vi än en gång till min favvis VS :D Efter det så gick vi till Hard Rock Café i hopp om att få nåt bort när vi väl kom fram så var kön runt hörnet av byggnaden så vi gick in på puben/restaurangen bredvid. Där hade dem troligt god mat. Gjorde inget att vi inte kom in på HRC ^_^  Sedan tog vi oss hemåt efter mycket gående och stående och onda fötter... :)
 
Det var en jättera sista dag i London. Jag önskar att alla dagar hade varit så. Det regnade inte, solen tittade fram då och då, vi åt otroligt god middag och det blev lite shopping. Och vi fick se ganska mycket av stan♥
 
Dag 5 var det dags att åka hem. Vi hann åka in till Notting Hill en snabbis och jag ick med mig en klänning därifrån, som jag igår insåg var lite för kort men jag kan ha leggings eller toghts under bara. Vackra hus och miljö, jättefint med små stånd utanför affärerna. Såg ett par Hunter-gummistävlar som jag har letat efter. Den kostade 85£ (ca 860:-) och tyvärr så tackade jag nej till Toms pappa som erbjöd sig att låna ut lite pengar till dem (SOM JAG ÅNGRAR DET TILL MAAAAAX!!!!!). Ska försöka hitta ett par billiga sånna i Sverige i alla fall för jag känner inte riktigt för att köpa ett par gummisar för över 1500-2000 SEK.
 
Det var skönt att komma hem samtidigt som jag gärna hade velat uppleva dag 4 igen :)
 
Summa sumarum - Londonresan var bra. Började sådär, blev bättre och slutade toppen♥. Jag är glad över att jag orkade och kunde gå så mycket som jag faktiskt gjorde trots operationen och rådet att inte alls gå så mycket. Jag kände det i början att efter ett tag gjorde det ont och tog jag t-banan bara. Den är så mycket lättare att fatta än svenska men de har väldigt måga fler linjer.
 
 
Vädret var inte med oss varje dag men det gjorde inget då vi hade varandra :) Är otroligt lycklig tillsammans med mitt ♥