Varför ska jag känna såhär nu för!?

Kommentera
Just nu känner jag mig seg, trött, ledsen/förvirrad....och jag har ingen aning om varför. Eller jo det kanske jag har. Det är väl massa småsaker.....småsaker som jag inte vill bry mig om egentligen men som "kommer åt mig" ändå. 
Det är mycket i skolan så jag är helt död när jag kommer hem efter timtal av pluggande. Det är dock mycket lättare att plugga med N & L - två suupersnälla klasskamrater!
Sen av någon anledning har jag börjat tänka på att snart är det sommarlov, då ska jag förhoppningsvis jobba i Sthlm, men då kommer jag också att tänka på detta som gör mig lite nere......inga kompisar har varit här nere och sett hur jag bor eller nånting. Förutom en kompis, Therese, vilket var jättekul! :D Men i alla fall, snart åker jag hem över sommaren eller några veckor och kommer ng inte vara här och så har nästan inga kompisar varit här...tråkigt!! Sen har inte alla i familjen varit här heller.
Sen börjar jag frustrera mig över CSN (måste söka nytt), och jobb - kommer jag verkligen få det?
 
Varför ska jag börja tänka på detta NU!?!?  Alldeles fel tajming...
 
Sen tänker jag på lägenhetsletandet där vi hittar så himla många fina lägenheter som vi blir galna i (jag och Tom alltså^^) men blir aldrig erbjudna visning. Vi/jag har intresseanmält åtminstone 10-16 stycket totalt...
 
En annan sak jag funderar över också är, var det ett misstag att flytta ända till Eskilstuna?
Ibland kan jag tycka det och ibland tycker jag det verkligen inte. Jag kan tycka det just för att det tar mer tid att hålla kontakten med vännerna (där 4/5 ggr endast jag hör av mig) då vi bor fleeeera mil ifrån varandra nu. Förr bodde vi några kilometer ifrån varann. Jag får inte info om saker och ting inom familjen eller vännerna. Jag FÖRSÖKER ringa eller höra av mig på annat sätt men jag har en 100 procentig utbildning att ta hand om också (som mina vänner också har, jag förstår det<3), med allt som det innebär och det tar på mig... Jag vill inte glida ifrån eller förlora mina vänner pga att jag flyttade närmare min utbildning för att slippa vakna kl 5.00 varje morgon, det är inte värt det!
Någon i familjen försöker jag prata med regelbundet några gånger i veckan men när jag har 110 % fokus på plugget inför dessa ***** tentor så är det lätt att det försvinner ur mitt huvud :(.....
Ibland tycker jag verkligen inte att det var ett misstag att flytta hit till Eskilstuna då jag har kunnat skapa bättre kontakt med mina klasskamrater, jag kan plugga med dem efter skolan eller när vi har våra "skola-fria"-dagar. Det är värt flytten också!
Det är skönt att ha mitt eget och det är skönt att ha flyttat för då kan jag få besök hem till MIG. JAG får bestämma hur jag ska inreda, vad jag ska äta osv osv osv... Jag kan bevisa att jag klarar mig själv, jag måste inte vara uppassad hela tiden och jag KAN sköta ett hushåll. Även om det än så länge bara är jag i det hushållet.
 
 
Det är otroligt mycket som snurrar i mitt huvud hit och dit, fram och tillbaka, upp och ner... Kanske därför jag har svårt att plugga hemma eftersom ex. CSN kan jag fixa då istället för att plugga osv.
 
Jaja, jag kände att jag var tvungen att skriva av mig. Jag håller på att bli galet. Detta var några saker som snurrar i mitt huvud. Vissa saker vågar jag knappt tänka på....