Paradise Hotel 2013

Kommentera
Ojojoj måste jag bara få säga. Det är så spännande nu tycker jag.
Jag har aldrig varit förtjust i dokusåpor/svenska reality-serier (ex Big Brother tycker jag är onödig tid och "resurser". Fattar inte meningen med det) men DENNA SÄSONG har jag verkligen fastnar för Paradise Hotel och jag förstår inte varför. Det är massa skitsnack, sex, intriger, bråk men det är väl det som har lockat och gjort allt spännande. Det är ett spel och ALLT kan hända, vilket även har visats och alla har vi nog "hittat" någon favorit. Mina favoriter är Aina och Thobias (som även är i final nu!). Vad det verkar på TV (det man får se) så verkar de mest "ärliga" (om man kan säga det om detta program?) och inte så falska och back-stabers. Men men.... Åååhhhh hur ska jag orka vänta en vecka??! Jag/vi brukar göra så att vi kollar alla avsnitten på torsdagen när avsnitten har gått på TV. Det blir nog lite svårt denna vecka dock för det lär stå en del både på insta och Aftonbladet, där jag följer vissa deltagare (dvs Instagram) samt löser ibland (dvs Aftonbladet). Jag vill gärna inte att någon spoilar om någon "tros veta" vem som vinner.

Hur började vi kolla på Paradise Hotel då? Jag har ingen aning. Jag TROR det började med att jag började kolla på ett avsnitt bara för att se om det var som jag kom ihåg det (och ja, typ så var det det) och sen så ville vi kollade vidare för att se vad som hände och jag tror vi blev fast ganska snabbt där haha.
I vissa tillfällen kan jag bara rätt ytlig då jag gillar att titta på intriger och se hur de utvecklar sig osv och här finns det massa intriger + att det är ett spel så det ökar nyfikenheten lite mer.

Jag vet inte om jag kommer fastna för nästa säsong, we'll see haha! ^_
Aina

Thobias