Brooklyn

Kommentera
Idag utnyttjade vi våra sightseeingbuss biljetter ännu mer - vi tog en sväng till Brooklyn. Vi stannade inte där då det inte var någon hop-off där men vi fick en liten visning av stadsdelen. Det var fint! Vi såg Brooklyn Bridge (kunde inte åka på den dock), skolan där Jay-Z gick i som han sedan fixade en aula till när jag lyckades i musikvärlden då skolan inte hade det innan, och det var/är en skola med många elever med musikintresse. Efter den turen började vi smått vandra mot "smeten" gör att käka lunch och sen gå till ett shopping center som är rätt billigt. Sushi + Century 21 = gött! Jag kom hem med ett par fina sandaler, nya salt- och pepparkar samt brevhållare som jag har letat efter i över 1,5 år. Nu får vi bara hoppas att inget går sönder under hemresan. De var inte så försiktiga med baggaget mellan San Fransisco och Washington i alla fall...
Sen tog vi bussen mot Times Square, köpte biobiljetter, käkade middag och såg sen Edge of Tomorrow. Den var väldigt bra, den rekommenderar jag! :) Mycket action - brukar vara det när Tom Cruise är med i filmer :)
Efter filmen drog vi oss hemåt och nu ligger jag helt slut och jättetrött i sängen. I morgon är det sista (hela) dagen här i USA, fy. Vill inte hem! Förutom att träffa familjen!

(Manhattan ses från Brooklyn)
Det var otroligt varmt idag, 29 grader i skuggan, så över 30 grader varmt. Det var nästan outhärdligt när vi stod stilla och det var vindstilla, man svettades så det kändes som att man hade kissat på sig :/ Så det var skönt att vi var mycket inne i butiker och på bion idag....men kanske pga luftkondisen här som jag är förkyld? Det är rätt kyligt, men så skööönt när det är så varmt ute! :)

De hade en sånhär rolig grej man kunde fota sig i, i bioentrén.

42nd St, Times Square.


Jag och Tom skulle dela på en medium cola....vi fick ca 1 liter läsk. Den tog inte slut kan jag säga! Herregud.

Mina nya (och enda) fina och sköna sandaler :D Century 21, ligger söder på Manhattan men gatan precis utanför ska heta Broadway :)