Empire State Building

Kommentera
Den sista dagen i New York och USA för denna gång tillbringades på Empire State Building, lunchrestaurang och en del gående lite runt omkring.
På Empire var vi först på 86e våningen och då kunde man gå ut, sedan åkte vi upp till 102a våningen men där fanns ingen uteplattform och tur var väl det för vi var flera hundra meter ö.h. Det var så himla häftigt att se New York från den höjden, man såg allt. Jag insåg då hur otroligt många och HÖGA byggnader det finns här.Efter detta blev det lunch, och sen gick vi vidare till Lindt butiken på 53th (St) & 5th (ave). Där köpte vi en påse med blandade smaker, gott. Sen började vi gå hemåt men jag och Tom ville gå själva lite så vi gick lite huller om buller, hade ingen större koll på vart vi hamnade. Vet bara att vi gick Madison ave ner till 27th & 6th där bor. Gick in i lite butiker på vägen hem också... Mysigt att bara vara med Tom också, vi pratade och hade det väldigt trevligt. Åh mitt hjärta! :D<3

Korsningen där vi bor :)

Tips; Key Lime Pie eller Cheesecake till efterrätt när man är här :D


Köpte mig även lite macarons, GOTT! Smaker, ovan: vit choklad, mitten: choklad, nere: vanilj.

Just nu blixtrar det en hel del, man det blixtarna stup i kvarten. Coolt men samtidigt hoppa jag nervös att det inte står ner i närheten av oss.