Rekommendationer!

Kommentera
B&H
En teknikbutik på 34th & 9th ave (har jag för mig, annars funkar det att googla fram det). De har typ allt. Jag såg inte hela butiken, kollade inte överallt, men det var stort och hade alltifrån hörlurar till datorer till musikspelare/högtalare till mobilskal med mera. Hur gör man? Man hittar det man vill ha, ex jag hittade mina hörlurar, får till en "desk"/container service som skriver produkten på ett kvitto som du får, din produkt skickas till kassan (du får inte ta dit den själva) och kassören/kassörskan vet vilken du ska ha tacka vare kvittot du fick tidigare. Det är även när du får produkten som du betalat. Man ser uppe i taket hur saker och ting åker omkring i gröna lådor på rullband.... Det tyckte jag var lite finurligt :) Det är bra priser, de har massa olika märken till billigare priser än original butiken. Mina Urbanears betalade jag ca $30 dollar för, vilket är dryga 200 svenska kronor. Billigt! Och jag är helnöjd!


Red Lobster
En skaldjursrestaurang på Broadway, 43nd St & 7th ave. Otroligt fin restaurang, supertrevlig personal som dessutom är väldigt kunnig och härlig miljö. Fantastiskt god mat till rätt hufsade priser. Visst skjuter priset lite i höjden om man jämför med nån pizzeria eller så men för en så fin restaurang så var det värt pengarna :


Rockefeller Center & Woodbury Premium Outlet
Jag kan föreslå alla sevärdheter vi har gjort. Frihetsgudinnan, sightseeing, gå omkring, Central Park... Antagligen Emoire State Buildning också, men där har jag inte varit än. Men att vara höga upp på Rockefeller center och se ut över hela Manhattan var helt underbart! Man såg t o m Frihetsgudinnan lite grann i bakgrunden. Såg till Times Square och hela central park. Otrolig upplevelse!
Outleten var väldigt bra tycker jag också. Vissa butiker var väldigt dyra trots att det var en outlet men det var billigt i jämförelse med vanliga butiker. Sen beror det på vilken budget/hur mycket pengar man har med sig såklart :) Trots busstrulet när vi skulle hem (var poliskontroller som bussen fastnade i) så rekommenderas detta! :)


Rockefeller center, utanför.
Utsikt från Rockefeller center.


Vi bor mitt i smeten så vi har otroligt lätt att ta oss runt till det mesta. Vi har Flat Iron Buildning (?) trekantiga byggnaden, första skyskrapan) några kvarter bort och Empire precis runt hörnet. Går vi i 10-15 minuter kommer vi till Times Square och kärnan känns det som. Jag vet inte hur det pr med busstrafik och tågtrafik men har hört att de är krångliga. Vi tar oss smidigast runt genom att gå ett utnyttja våra hop-on/hop-off-sightseeingbiljetter då vi kan åka överallt med dem (vi köpte biljetter för den gröna bussen, även det är ett hett tips!) :)
Flat Iron Buildning.

Vår sightseeingbuss, den gröna.