New York City

Kommentera
Idag, onsdag, bilade vi till New York från Washington (el. Sterling, en bit utanför själva stan). Det tog 4,5 timmar hit vilket var skönt då jag trodde att det skulle ta en halv dag på minst 6 timmar. Det gick rätt smidigt. Tog en taxi från Newark där vi lämnade bilen och kom till lägenheten vi hyr. Vi bor rätt nära Empire State Buildning trodde Tom så det återstår att se. I morgon ska vi dock till en outlet för shopping. Det vi inte hittar/vill ha där kan sedan shoppa här inne i stan :D

Lägenheten är jättemysig, jag skulle lätt kunna tänka mig att bo här. Det är ett sånt lgh-hus som har en concierge(?) i lobbyn, någon som alltid är här eller åtminstone till större delen. Känns väldigt amerikanskt att bo här :D!
Jag och Tom har ett väldigt litet rum men 2/4 väggar är av glas från golv till tak så man ser ut på gatan. Otrolig utsikt! SÅ MYSIGT! Även master bedroom är mysigt men jag tycker att vi fick det bästa rummet trots att det är det minsta (förutom kök och toa). Fräsch och modern lägenhet... Som sagt, jag kan lätt se mig bo i sånt här hus.

Lägenheten i några gå bilder.


Utsikt.


Awesome! ❤️Middag åt vi precis runt hörnet av byggnaden vi bor i, och det är nog något av det bästa jag har ätit. Jag kommer inte ihåg vad rätten hette men det var en kombo av tre olika så vi fick en skål ris var, kött, kyckling, räkor och olika grönsaker. De stekte även på bordet direkt vilket fascinerade mig lite då jag bara hade sett sånt på TV tidigare. Otroligt trevliga var dem som jobbade också, de fick köra sig ordet Tack på svenska.....det var nog den svårighetsnivån de klarade av :)
Så denna restaurang rekommenderas, Korean BBQ Hongchun!

Just nu! 21.20 onsdag kväll i NYC.