Redwood & shopping

Kommentera
Gårdagen gick mestadels åt att försöka hitta rätt till Big Basin State Park där de har stora Redwood träd (det finns även en till norr om San Fransisco, vi var vid den södra. Kanske t o m finns fler). När vi efter många timmar samt många om & men tillslut hittade det så fotade vi lite och gick en lite stig runt. Träden var rätt maffiga måste jag säga.
När vi kände oss klara där åkte vi än en gång till Santa Cruz för lite shopping samt middag, dock blev det inte så mycket shopping.
Ett stort träd som ramlat ner för X antal år sen :)
Träden kanske inte ser så stora ut men de var rätt stora. I den andra parken är de dock större ^^

Idag åkte vi till närmsta shopping centret, 20 min bort. Det blev inte så mycket shopping där heller förutom att jag äntligen har köpt mig en ny resväska. Det är av märket samsonite vilket tydligen är ett vädligt bra märke och den väskan gick då på ca 700 svenska kronor vilket är billigt för en så pass stor resväska. Mycket nöjd!
När vi kom hem tog vi en prommis till den lokala stranden och ÅH så fint det är. Der blåser en hel del och det var svinkallt i vattnet så ingen badade men bra väder för att sola. Jag tog lite bra bilder på havet och vågorna. Älskar't! Sen handlade vi och gjorde i ordning middag och sen har vi alla bara slappat och samlat krafter inför morgondagens planer ;)Här är som ett stup från där bord och stolar fanns där man även kunde grilla, och ner till själva stranden. Vi fick gå en liten bit för att kunna ta oss ner och inte behöva åka ner på rumpan :P