Shopping

Kommentera
Idag gick vi först till en butik som heter B&H som ligger på 34th St & 5th ave (ev. 31 St), (Rekommenderas!). Det är en teknikbutik som har typ allt i något lägre priser än om man skulle köpa från orginalbutiken. Både jag och Tom kom därifrån med ett varit par hörlurar. Jag är mycket nöjd! Sedan åt vi lunch för att efter det dra oss vidare mot shopping på 34th St & Broadway. Jag köpte lite parfymer och body wash samt lite fler trosor från VS (älskar't!!!!) medan Tom shoppade för fullt. Vi var in i en hel del butiker men inget som lockade mig så starkt att kag verkligen ville ha det jag höll i. Förutom en jättefin orange skjorta från Banan Republic. Den var på rea 40% off och kostade då ca 50 dollar, vilket är ca 350 SEK. Kanske ingen jättestor summa men kag har inte dundermycket pengar kvar och vi är här i fyra dagar till, plus så ska vi till lite butiker i morgon. Men jag blev sjukt nöjd med det jag kom hem med iaf :D

I morgon blir det frihetsgudinnan, world trade center memorial med mera. Kul! :D Ska upp tidigt så nu ska jag sova. Godnatt fina läsare! :)


En glad Anna med nya hörlurar! :) $30.89 dollar eller liknande vilket är drygt 210 SEK. Är ej säker på vad Urbanears kostar i Sverige men jag tror att detta vart något billigare än om jag hade köpt i Sverige.

Coconut passion, som jag har hemma men börjar ta slut, köpte jag body mist/parfym av och body wash. Sedan parfym och body wash med smaken/lukten Amber romance. Luktar så gott! Sedan köpte jag även en body wash med lukten Secret craving. VS har alltid några typer av extrapris eller så. Här var det ta 3 för $25 eller 5 för $30 så jag slog till på fem....

Trosorna som jag köper är alltid på rea/extrapris och jag älskar dem. Det är alltid 3 för $33 :D


Vid shoppinggatan så var det Prideparad. Avstängda vägar för bilarna och galet mycket folk. Det var himla kul att se! Det var otroligt många människor som hade någon typ av klädsel på sig med regnbågsfärgerna på sig :) Även Empire State Buildning visar sitt stöd genom att lysa upp den otroligt höga byggnaden med regnbågsfärgerna.
Kunde tyvärr inte få en bättre bild från sovrumsfönstret.