Woodbury Premium Outlet

Kommentera
Idag åkte vi till en outlet som ligger i New Jersey, Woodbury Premium Outlet. Vi kom dit med en buss ca halv 10 på morgonen och kom hem med bussen ca halv 9 på kvällen pga av den var försenad en timme pga polisstopp påvägen dit.
Det var himla stort men billigt. Alla butiker hade billigare priser om man jämför med butikerna inne i stan eller i Sverige men vissa var ändå för dyra så dem affärerna struntade vi i (t ex Gucci, Versace, Ralph Lauren mm.). Det blev kanske inte så många plaggsom man kan tänka sig för ca 1400 svenska kr på en outlet men kläderna var värt pengarna, jag harr definitivt inte fått något billigare i Sverige och jag är himla nöjd :D (shoppade dessutom en del i San Fransisco som jag tror att jag har visat upp. Annars kommer det när jag kommer hem ;P)

Converse par #2, gråa plus en liten nyckelring :) En mjuk och skön vit stickad tröja och mjukisar från Gap. En blå-vit randig långkjol och vit-grå randig tunn t-shirt från Banana Republic. En sjal/halsduk, blå-vit stickad tröja och vit skjorta med korta ärmar från Levi's. Och sen två stycken "plånböcker" där man lätt bara kan ta med sig det viktigaste, från Aéropostale, varav en är en present men säger inte till vem ifall den personen råkar läsa detta :P
Som sagt, mycket nöjd! :D