Inredning

Kommentera
Jag ÄLSKAR inredning. Jag kanske inte är bra på det men vill och försöker få allt att passa ihop på ett eller annat sätt. Tom ska förhoppningsvis börja plugga igen i höst vilket betyder att när jag har gått ut skolan (och förhoppningsvis har jobb) kommer vi bo kvar här minst två år till. Så totalt från och med nu har vi minst 2,5 år på oss att fixa lite grann i inredningen. Någonting som jag verkligen skulle vilja fixa är vardagsrummet.
 
Detta har jag tänkt att vi ska ha där:
 
Denna byrå är dock till sovrummet. Jag skulle vilja ha en byrå där inne dels för att både jag och Tom har det ganska trångt i garderoben men också för att det kan göra stor skillnad utseendemässigt då jag inte tycker att vårt sovrum känns som ett sovrum. Ovanpå skulle vi kunna ha en fin duk och bara massa foton eller nåt. Jag tror det skulle bli toppen. Den kostar just nu 599:- på IKEA istället för 649:-. Ingen jättestor skillnad men de här byråerna tror jag är ganska poppis så de kommer nog inte sänkas mer.
Detta bord tänkte jag skulle passa som vardagsrumsbord. Det är lite lägre än det vi har och det är så jag vill ha det. Det kostar dock 1995:- på IKEA (jag hoppas den hamnar på REA om inte allt för många månader/år). Det passar nog bäst till soffan och fåtöljen nedan då det är så lågt.
När jag ser bordet framför mig ser jag lite tidningar på hyllan under bordet, kontrollerna till TVn och DVDn och ovanpå ser jag en fin blomma och kanske nånljusstake. Åhh!! :)♥
Fåtölj från IKEA som är så skönt att sitta i, plus jag älskar öronlappsfåtöljer! Även den kostar 1995:- på IKEA och jag hoppas att även den hamnar på REA om inte alltför lång tid.
Denna soffa är från Mio och kostar 14.280:- ( :'( ). Jag skulle vilja ha en tre-sitssoffa med en schäslong så man även kan ligga ner om man vill. Jag TROR att denna soffa och fåtäljen ovan kan passa ihop med soffbordet och resten av grejerna i vardagsrummet. 
 
 
Jag har även funderat på ett sidobord. Dock bara om vi har hörnsoffa då den tar lite mindre plats än sofforna vi har nu. Även här nån fin lite blomma eller nån lite ljusbricka kanske....vet inte riktigt. Men tänkte även en golvlampa bakom/bredvid bordet.
 
Bordet kostar 499:- på IKEA...
 
...och lampan kostar 349:- (på IKEA).
 

Detta är bara funderingar. Jag/vi kanske hittar något som passar bättre och kanske lite billigare men det är såhär det ser ut i mitt huvud nu. Jag höll tidigare på med en inredningssajt (som jag hat tipsat om tror jag men som jag har glömt bort namnet på^^) och jag försökte göra vårt vardagsrum där men det gick inte så bra så ni får försöka skapa en mental bild och föreställa er hur det kan se ut och så :)
 
Jag har förut sagt at jag älskar pengar men det är nog inte pengarna i sig jag älskar utan jag älsar att köpa saker så jag kan inreda (bland mycket annat) och göra om lite och så, så att det blir och känns som VÅRT HEM! Våran inredning. Jag vill att våran inredning ska spegla oss lite grann.... Men det tar tid eftersom man har miljoner på kontot och kan köpa allt på en gång och börja inreda. Man får köpa lite pö om pö och det går också bra. Det som krävs är tålamod och sparsamhet, hehe! ;) Förhoppningsvis får jag jobb i sommar i Eskilstuna och kan spara ihop alla eller mycket av pengarna så det kanske kan införskaffas något redan i höst. Vi får se men man kan ju alltid hoppas. Sen finns det massa fina dekorationsgrejer och inredning som kuddar, mattor, tavelhyllor mm. på Rusta som jag tycker är jättebra! :D