Ny frilla

Kommentera
Halloj!
För att gå rakt på sak - jag har tänkt att klippa håret. I april/maj nånstans för att de ska se så fräscht och snyggt ut som möjligt när jag åker till USA i juni/juli. Sist jag klippte mig (september 2013. Ja det går alltid så lång tid mellan klipptiderna då jag hellre lägger pengar på annat så länge jag inte ha klyvna toppar) så klippte jag snelygg och rakt. Inte uppklippt som jag brukar. Jag ville ha en frisyr men det gick sådär med det pga min j*vla virvel - som dessutom gör att jag måste ha snelugg resten av livet då den annars förstör varenda frilla. (Hade pannlugg förut och det var massa jobb med att luggen inte skulle ge vika för virveln). Men nu när jag ska klippa mig så är jag sugen på uppklippt igen och lite ljusa slingor i håret. Mitt hår ser så jäkla grått och tråkigt ut. Min hårfärg är typ guld/röd...eller nåt. Det är typ olika i olika ljus men jag vill gärna ha det lite ljusare. Funderar som sagt på uppklippt men även satsa på pannlugg igen. Med de ljusa slingorna i håret. Hoppas det funkar och hoppas det blir snyggt! (Och hoppas att det inte blir för dyrt).
 
 
 
 
Vet inte riktigt om man kan se hårfärgen men här är ser man på tre bilder (äldsta bilden är ca 1 år) ungefär hur hårfärgen ser ut. Jag tror det kan bli bra med lite slingor i håret men jag vill gärna inte färga hela håret. Jag tonade håret förut, kanske kan göra nåt sånt....får se.
På den nedersta bilden ser man även att det är rakare nertill än översta bilden...den nedersta är dagen 2014 :)
 

Vad säger ni fina läsare, kan det bli bra mån tro med uppklippt och snelugg med ljusa slingor, eller blir det bättre med uppklippt, pannlugg och ljus slingor???