You never know what to expect

Kommentera
De senaste dagarna har det varit fullt upp känns det som. I onsdags försökte jag plugga lite inför omtentan jag har på fredag i förra kursen som handlar om kognition. Det jag måste plugga på är allt som jag pluggade på tidigare PLUS mer, dvs. typ ALLT vi lärde oss på föreläsningarna, dvs. typ vad som helst kan komma på tentan som kommer från boken på 600 sidor. Wish me luck, that will be needed! Kändes som att jag fick andnöd och fick total spader bara såg hur mycket som måste pluggas in igen. Jag känner igen en del me vissa saker har jag helt glömt bort. USCH!!!! Hat! Om jag får U på omtentan igen DÖR JAG! Det är den absolut västa tentan jag har gjort i heeeela mitt liv. Även om man lägger ihop alla tentor/prov jag ahr gjort i hela mitt liv så är detta ändå den värsta!!!
 
 
 
Hur som helst, på torsdagen har jag föreläsning, kom hem vid 14 tiden, åt lunch och gjorde i ordning lite här hemma då min underbara pappa och "lilla" Zimba skulle komma och sova en natt. Det var jättekul att de kom och Alice blev huuur lycklig som helst. Zimba tröttnade inann han ens hade hunnit bli på lekhumöret, haha. Men han är så gammal. Han fyller 12 år i år (tror jag!) vilket är ganska gammalt, tror det är runt 12-13 som labradorer brukar bli...typ. Igår (fredag) så gick vi även till hundrastgården så de kunde leka lite men även där var han mest intresserad av att gå runt och lukta lite. Han var som tjuren Ferdinand - gick hellre runt och luktade lite istället för att leka hihi. Sen tog vi en liten prommis i skogen och sen var båda hundarna helt slut när vi kom hem. De låg bredvid varandra i hallen och sov :).
På eftermiddagen efter lunch åkte de hem och Tom gick lite senare för att jobba. Runt 18 tiden kom några kompisar över på tacokväll. Vi var alla sugna på tacos och tyvärr kunde jag inte gå hemifrån (mer än en timme typ) pga. hunden så vi var här. Det var väldigt mysigt och det blev massa prat och skratt :D (nu ska jag bara kolla kvittot och räkna ut hur mycket alla ska betala så det blir lika :P)
 
 
 
 
Middagen blev en STOR GOD sallad med fetaost ovanpå och grillad kycklig. GUD SÅ GOTT DET ÄR
MED GRILLAD KYCLING! =D
 
 
 
 
 
 
Idag kom svärföräldrarna och Toms bror och hälsade på. Alice blev väldigt lycklig idag också då Toms pappa är väldigt lekfull med hundar :P Vi gick en prommis med henne då de kom mellan 11-12 och det är då vi brukar gå med henne innan hon får sin lunch, sen åkte några iväg och köpte lunch (Sushi - guuuud så gott!!! =D) och sedan åkte vi till Rusta för att köpa trätrall till balkongen. Svärföräldrarna betalade det då det blev som en förtids-födelsedagspresent till Tom då han fyller år snart. Vi fick även hjälp att lägga dit dem och jag tycker det blev väldigt bra. Nu är det inte alls lika kallt att gå därute. Tror det blir bra med en vit steghylla med tre plan till detta och lyktorna i ena hörnet, ett skydd för insyn mot grannarna och lite blommor i blomlådorna. ÅH LÄNGTAR TILLS JAG KAN FIXA I ORDNING DÄR UTE!!!! =D Sen ska det fikas och sittas massor där i sommar! :D Det är väldigt mycket träfärgat där nu eftersom balkongmöblerna är i trä så det blir nog bra med lite vitt, svart (lyktorna) och blommor :)) Kanske någon minilykta på bordet eller hängandes ovanför - we'll see.
 
 
Alice ville se vad som hände där ute på balkongen men hon var mest i vägen så hon fick stå här och kolla.
Hon hade lite svårt med balansen (men hade rätt bra ändå för att vara sån ung valp) så hon fick hjälp av Herr Resväska. Haha hon såg så söt ut, som en liten surikat.
 
Slutresultatet. Vet ej om vi ska ha mattan där hela tiden men ett tag i alla fall. Tills det blivit lite varmare.
 
Nu sitter vi båda vid datorerna och kopplar av. Jag ska snart dra på Netflix på TVn (om det funkar :S) och se The Great Gatsby - har hört att den ska vara väldigt bra. Ska bara njuta resten av kvällen för i morgon ska jag börja plugga och försöka ta igen läsningen i nuvarande kursen. Ojojoj....!
 
Ha en fortsatt bra lördagskväll alla fina läsare! :)