Borta bra men "hemma" bäst

Kommentera
"Hemma" as in Väsby, Stockholm.
Ikväll kom vi hem efter en skön helg i Stockholm hos familjen. Jag har en B-uppsats att skriva så jag tog med mig datorn och annat material dit för att kunna plugga om jag skulle få en ledig stund. Jag hade inte så många lediga stunder och när jag hade det så ville jag inte sätta mig framför datorn när det var så fint väder, vilket ledde till att det inte blev något plugg alls.
Jag ligger i min sköna och nästan nybäddade säng och ska skriva lite på tentan eventuellt kolla fler artiklar. HELT OTROLIGT att minst fem av artiklarna som man använder sig av SKA vara från samma sida/databas, sjukt irriterande. Satt i onsdags i skolan för att skriva lite...på fem timmar hade jag skrivit nästan 1,5-2 sidor (av 4) varav ca 2 timmar gick åt att leta artiklar som kanske skulle passa. Jag hittade tre - varav INGEN j*vel från den obligatoriska internetsidan. HAT säger jag bara!
Men tar riktiga och nya tag från och med i morgon.
 
Såhär fint väder har det varit heeeeela helgen!!♥
 
Den här sötnosen har jag umgåtts mycket med i helgen. Varje dag faktiskt. Mitt hjärta smälter av kärlek för denna lilla människa
 


Hoppas ni läsare har haft en bra helg...i morgon ska det visst blir regn på dagen och eftermiddagen.