Fifty Shades of Grey

En kommentar
Om ni känner för att läsa något så kan jag STARKT REKOMMENDERA trilogin Fifty Shades of Grey (sv. Femtio nyanser av honom) med bok 2 som heter Femtio nyanser av mörker och 3e heter Femtio nyanser av frihet.
Alla böckerna är otroligt fängslande. Jag hade hört talas om böckerna för flera flera månader sedan och till och med köpt dem men började inte läsa förrän en veckan sedan. Jag fastnade för böckerna på en gång! Jag har svårt att fastna för böcker, jag tror att det har hänt en enda gång tidigare bara, om ens det. Efter sida nr 2 eller 3 så kunde jag bara inte sluta läsa och lägga ifrån mig boken. Jag satt och läste konstant hela dagarna. Jag ville inte ens släppa böckerna för att äta - PÅ RIKTIGT! Fyra dagar senare hade jag läst ut alla tre böcker som är på över 500-600 sidor var.
 
Bok 1.
Man får träffa Anastasia Steele som är en collegestudent som går de sista veckorna i skolan innan examen. Hon träffar Christian Grey när hon gör en intervju för skoltidningen och de båda fastnar för varandra direkt (men dem vet inte riktigt om det än ;P). Under bokens gång träffas dem, det händer saker, förälskelse, intriger, svartsjuka, sex med mera. Dem är väldigt nyfikna på varandra.
 
Betyg: 5/5
 
Bok 2.
I denna bok händer det ännu mer saker. Gamla ex..... Det är mer spänning, kärlek och olika händelser.
 
Betyg: 5/5
 
Bok 3.
Händer saker här också men kanske inte fullt lika mycket. Dem ska mer försöka anpassa sig efter varandra för att kunna leva tillsammans och, tja det går ju inte riktigt alltid som man har tänkt sig. Väldigt spännande och gripande. Alla böckerna är gripande och otroligt fängslande!
 
Betyg: 4/5
 
Jag vet inte riktigt hur mycket jag kan skriva om alla böckerna så därför blir det inga större förklaringar på bok 2 och 3. Jag säger bara en sak - LÄS DEM om ni inte har gjort det! Jag längtar galet tills filmen kommer till Sverige den 13e februari :D♥
 
 
 
 
 
 
 
Dakota Johnson aka. Anastasia Steele. James Dornan aka. Christian Grey. (James Dornan = real piece of eye candy, I have to say!)
 
1 Anonym:

skriven

ÅHHH FIFTY SHADES!!!

rekommenderar starkt kolla in fiftyshadesofgrey.se !!!

Svar: Grymt. Tack för tipset! :)
Anna