EF Ambassadör

Kommentera
Jag har gått och blivit EF Ambassadör. Om jag förstod det rätt så innebär det alltså att göra reklam för EF på olika sätt, bl a skicka mejl till sina vänner och kanske vänners vänner... För varje vän man skickar mejl till får man x-antal poäng och för varje person som beställer hem gratis broschyrer från min ambassadörssida så får jag x-antal poäng. I slutändan kan dessa poäng leda till olika roligheter, men vad jag hoppas det kan leda till är att få åka med på en EF konferens (nästa år?). Hur som helst...klicka på länken nedan så kommer du direkt till min ambassadörssida för att beställa hem en broschyr helt gratis.
 
 
Jag kan säga att, även om jag inte har åkt med EF än så kommer detta bli en fantastisk resa, erfarenhetsmässigt och utvecklingsmässigt på ett personligt plan. Det kommer bli så häftigt och jag har fått otroligt bra hjälp från EF med supertrevligt bemötande också. Jag hade inte klarat mig utan all fantastisk hjälp.
Som sagt så kommer jag att blogga under och efter resan också så jag kommer väl göra en sorts utvärdering då, men just nu har jag bara massa gott att säga. :)