Ett steg närmare.....

Kommentera
Nu har jag bokat in mig på ett möte tillsammans med EF nästa vecka. Det är nog nåt slags informationsmöte inför avresan för alla som ska iväg i höst på språkresa. Det blir spännande att höra vad dem har att säga, nu börjar det kännas på riktigt. Jag åker om mindre än en månad. Gaahhh!!!! :D Mycket blandade känslor, som jag även skrev i förra inlägget.
 
Jag har inte gjort en checklista med allt som ska med ännu. Tänkte att jag fixar det när lönen rullar in så jag i samma veva kan köpa dem saker som behövs, t ex litet handbagage, handvåg med mera. :) Jag måste även se till att skriva in alla uppgifter på MyEF* så att t ex emergency contacts osv.
 
 
*MyEF är en profil på EF's hemsida (eller nåt) där jag kan bli vän med mina framtida klasskamrater samt se vad studenter som är där nu gör för nåt. Det är även där mina flyguppgifter kommer finnas, akutkontakter, lite allmän information inför avresa, skolans adress i Seattle samt kontaktuppgifter till rektorn för EF-skolan med mera. Superbra!
 
Gammal bild men jag känner mig ungefär såhär taggad! :D
 
Annars idag har jag varit på frukost hos en kompis. Nytt hembakat bröd till ost och grönsaker, te o juice blev det samt en film. Mysigt! Vill umgås så mycket jag kan med mina fina vänner, familj och pojkvän innan jag åker iväg i tre månader❤️
Sen har jag haft mitt första PT-pass idag. Det kändes sjukt bra och är supertaggad inför nästa vecka!! Jag har bundit mig i tre månader med denna PTn (hon är superbra!) men under tiden jag är borta kommer mitt medlemskap/autogiro pausas vilker är toppen eftersom jag inte vill betala massa pengar om jag inte kan utnyttja gymmet, så det löste sig skitbra. Sen fortsätter jag och PTn igen när jag kommer tillbaka :)
 
MUMSIG frukost!
 
Trött & svettig men det kändes jättebra!