Graduation

Kommentera
Förra torsdagen, på Culture series lektionen, hade vi en liten graduation för dem som lämnar oss i nu i november. Det var väldigt emotionellt för vissa men jag lyckades hålla mig för gråt. Jag känner typ 3-4 stycken bara av alla som ska åka iväg men jag kände av gråten ändå. Studenterna ropades upp och fick gå upp en och en, ta på sig en mörkblå examenshatt som det stod "EF" på, krama alla lärare (som var där) och sedan fick de ett diplom. Det riktiga diplomet måste de dock hämta hos Steve som är school director men det var väldigt fint ändå!
Min kompis Nana från Japan lämnar osa i slutet av november och hon höll ett jättefint tal. Jag grät inte men var väldigt nära. Jag tror det var pga att jag filmade hennes tal som jag inte grät, jag menar, vem vill ha massa snyftningar på film?
Love this bunch!❤️

Detta examenfirande tog mig lite tillbaka till när jag tog studenten och examen från högskolan. Vilken härlig känsla! Det fick mig också att tänka på när jag måste lämna detta fantastiska ställe och alla underbara människor jag har träffat. Så jag njuter och tar tillvara på varenda minut jag har med dessa människor❤️❤️