November 9th

En kommentar
Inte mycket har värt som är "värt" att skriva om. Efter halloween i skolan så hade en kompis halloweenfest hemma hos sig. Det var jättekul och det lagades olika maträtter, mumsigt! (Haha det är mycket mat varje gång vi ses). Jag tänkte göra svenska pannkakor men eftersom det redan var 3-4 olika maträtter som skulle göras så tänkte jag att jag kunde göra det en annan dag istället. Idag faktiskt - om jag har någonstans att laga dem. Känns lite trångt om alla ska vara hos mig, plus jag vill inte störa min värdmamma och tablå halva huset :P

Hur som... Efter det har det bara varit plugg, plugg, plugg... Var på bio i fredags dock och vi såg Crimson Peak. Jag höll för ögonen några ggr men inte så mycket som jag trodde. Den var rätt dålig så ni som inte har sett den har inte  missat nåt, haha!

I lördags skulle jag till Seattle med några kompisar men det var skitväder så vi åkte till Tacoma Mall istället. Vi var där i 6 timmar!😍 Sen åkte vi hem till en kompis på kvällen och jag sov kvar där. På söndagen köpte jag äntligen min vinterjacka!😍 Det är ingen snö här eller minusgrader men fy fasiken vad kallt det är ändå. Åtminstone på morgonen.

Marina, Saki, Hikari & jag!

Idag är det den 9 november, tråkigt och kallt väder men förhoppningsvis ska jag göra svenska pannkakor till mina kära vänner som tjatar så, så dagen blir nog bra ändå, haha!
Snart börjar min lektion så måste röra på mig... Ha en trevlig kväll kära ni i Sverige!❤️

Vi provade alla möjliga mössor vi stötte på. Ska lägga upp andra bilder på mig när jag provar mössor - var massa konstiga! Så länge får ni se denna glada😄 Hej då, trevlig kväll!

 
1 Mormor:

skriven

Underbart att se hur du har det. Mycket plugg men det är väl OK, du verkar ha kul med dina vänner som du har fått. Underbart att du mår bra morfar o jag pratar om dig ibland, tänker mycket på dig. Hur har Tom det hemma i Eskilstuna, han längtar nog att tiden i Amerika ska ta slut snart. Bamsekram o puss från morfar o mig/mormor.