Seattle 2.0

Kommentera
Förra helgen åkte jag till Seattle med några vänner. Vi hade verkligen tur med vädret (soligt) även om det var kallt. Vi gick först till en asiatisk marknad som hade alltifrån mat och godis till skrivböcker, böcker och musikalbum/skivor. Jag köpte mig två par chopsticks som var otroligt fina, så nöjd så! Sen åt vi ramen till lunch, så gott men skulle nog säga att den i Vancouver är bäst hittills! Ramen är nudelsoppa med vanligtvis kyckling eller fläsk till med grönsaker. Kan inte riktigt förklara kanske men googla om der verkar intressant. Hur gott som helst!
Hur som, efter lunchen drog vi oss till downtown för lite snabb-shopping. Sen blev det Pike Place Market självklart skulle vi in i den allra första Starbucksbutiken. Det var kö för att få komma in, jag säger bara så mycket.... Men men, tillslut kom vi in och jag köpte mig en fin termosmugg!
När vi var klara där var klockan runt 16-17 för solen höll på att gå ner så vi gick till ett ställe för att få några bra bilder på hamnen och solnedgången. Min mobilkamera är inte så bra så jag fick inga vidare bilder tyvärr, ska se om jag kan få några bilder från mina vänner haha. Sen tog vi bussen till en liten park för att få se utsikten över nedre(?) Seattle i solnedgång, det var sååå vackert! Jag ska antagligen dit kommande helg också och i så fall ska jag åka upp i Space Needle så jag kan ta några bra bilder därifrån. Skulle vara så häftigt!
Efter dessa äventyr var det bara att ta sig till busstationen för att ta 19-bussen hemåt. Vi var alla rätt trötta men jag tror att jag var den enda som sov lite på bussen hem. Så skönt!


Julskyltning överallt


Dagen var så bra! Hoppas det blir av att åka i helgen. I annat fall blir det lussebullsbak!! 😃❤️