Vancouver, Canada part 3

Kommentera
På söndagen var det upp tidigt!
Vi åkte "hemifrån" vid 8.30 eller nåt sånt, och vår destination var the suspension bridge. Jag kan inte riktigt förklara aå jag lägger upp bilder istället, haha.
Hur som helst så var det himla coolt!

My beautiful and sweet friend Yurina from Japan.

Yes, I walked out in that and it was very wobbly.Pic on the bridge from the other side

They had lights all over the forest. It would have been amazing to see that in the night. Some day maybe...


I love this picture!

Christmas Papa Bear. It was so much Christmas already in Vancouver (and here in Olympia and Seattle too) and Thanksgiving hasn't even been yet!


I tend to try on all weird hats/caps I find haha. The grey one was very warm and comfortable though.

This was the lunch - Ramen. So f-ing good!! 😍 Så mysig gata att strosa runt på. Finns många liknande gator i Vancouver.

And then we were on our way home... Det tog lite längre tid vid gränsen denna gång när vi skulle tillbaka till USA men alla papper varning sin ordning och vi tog inte med nåt vi inte fick så allt var lugnt...


Jag kom hem vid 9 på kvällen, min rumskompis hade två kompisar över som skulle sova här så jag bestämde mig för att sova hos en kompis istället. Så tekniskt sett kom jag hem på måndagen (hehe).
Hur som... Helgen som kommer bjuder förhoppningsvis på Seattle eller Portland. Jag hoppas på Portland för jag har närmare till Seattle och kan åka dit senare men til Portland tar det längre tid... Vi får se vad som händer helt enkelt. Vad som än blir så blir de nog kul ändå eftersom jag är med mina fantastiska vänner❤️

Godnatt för mig nu!