3 dagar kvar

Kommentera
Nu närmar sig resan med stormsteg. Det är inte bara tre dagar kvar utan det var även tredje gången idag som jag grät över att behöva lämna min älskling. Jag vet att både han och jag kommer klara oss fint men han är liksom min trygghet och detta är redan långt utanför min bekvämlighetszon. Jag ska bara ta mig igenom de första dagarna.

Jag har varit i packartagen idag, det har varit en mycket produktiv dag. Hämtat resväskan mm från förrådet, köpt en liten rullväska som jag ska ha som handbagage och inhandlat de sista grejerna som saknades. Jag har packat allt jag har kunnat och i morgon ska jag packa resten och sen åker vi till Väsby. Jag har t o m hunnit träna med min PT idag och varit hos kiropraktorn. Underbart!

Jag tror inte att jag fattar ännu riktigt att jag kommer åka väldigt snart för när jag tänker på det känns det kul och spännande men ändå ganska långt bort i tiden (det känns bättre nu efter att ha gråtit en liten skvätt) men när jag tänker på hur jag säger hej då till mamma och Tom på flygplatsen känns det tungt i hjärtat. Jag gillar inte att säga hej då, om det så bara är för tre månader eller ett år. Ju mer jag tänker på det desto mer inser jag att tre månader är kort tid men samtidigt ganska lång. Jag kommer hinna med mycket på en ganska kort tid och det känns bra. Just nu, innan jag har åkt och skaffat mig ett liv på andra sidan jorden, så tröstar jag mig själv i dessa hej då-sorger med att jag kommer hem till Lucia, får träffa mina underbara vänner och fira jul med mitt hjärta och familjen❤️ Men jag tror (och hoppas) när jag väl är där och ska åka hem igen att jag känner att jag inte vill åka hem för att man har träffat så fina vänner. Vi får se hur det blir. Jag får verkligen testa mina sociala kunskaper haha :P Men det blir nog bra i slutändan!

Jag känner att om jag inte fullföljer dessa tre månader pga saknad eller liknande så kommer jag ångra mig så mycket i framtiden.

Är rädd att jag har packat för mycket (i väskorna). Skulle packa kläder för två veckor men på två veckor vill jag ju ha lite ombyten liksom.... Äsch vi får se. Jag har ju både handväska och handbagage som jag kan lägga kläder o sånt i. Som sagt, det blir nog bra tillslut! ^_^

Några tips på vad man kan tänkas köpa för "typiskt svensk"-present till värdinnan jag ska bo hos, en pensionerad liten dam? Jag har tänkt ta med mig Marabou iaf (och hoppas att man kan köpa det på IKEA om man skulle vilja ha mer) men något materiellt är ju kul. Tänkte någon ABBA-skiva kanske haha? Pressbyrån på T-centralen har en liten souvenir ställning som man kanske kan hitta något kul på också...