8 dagar kvar

Kommentera
Jag har skrivit tre listor (jag är ett fan av listor - det är ett hett tips om du själv ska åka iväg på en längre resa). En Att göra-lista, en Packlista och en Köpa-lista. Jag ska packa kläder för två veckor men har massa annat runt omkring om ska med t ex böcker, sminkväskan m. hygienartiklar (som räcker tills jag får chans att köpa nytt eget där), skor samt jacka/-or för olika väder, dator mm. Som tur är kan jag ha en del i handbagaget som stårpå  inköpslistan. Enligt SAS's hemsida kan jag ha typ 22 kg i bagaget jag checkar in och 8-10 kg i handbagaget så det ska nog allt finnas plats kvar, tills jag åker hem. 

Det är bara 8 dagar kvar. Vid den här tiden sitter jag då på planet ovanför amerikansk mark. Jag har nu sagt hej då till släkten, bonusmamma och min storasyster Marie då jag inte kommer hinna träffa dem igen innan jag åker. Det kändes lite jobbigt faktiskt. Nästa helg kommer jag äta middag med pappa och förhoppningsvis alla resterande syskon och då kommer jag säkert gråta! När jag tänker på att jag inte kommer kunna träffa mina nära och kära (och kanske framförallt Tom) så känns det tungt i bröstet. Jag känner att jag vill gråta och aldrig sluta men det är saknaden som talar. Bara jag kommer iväg och kommer in i vardagen och knyter lite kontakter så hoppas jag att det känns bättre. Jag har gråtit två ggr redan men efteråt känns det ganska skönt. Det är nog bara alla känslor, nervositeten och spänningar som måste släppa och komma ut.

Jag ska försöka hinna framkalla en del bilder också så jag kan fixa med mina fotoalbum, men inköpet och alla förberedelser inför avresan är självklart prio ett!

Att göra-listan, som fylls på allteftersom dagarna går haha


Två fulla A5-sidor. Allt utom kläderna och skorna tar väldigt lite plats och man kan packa ner det på olika smarta sätt men jag var förvånad över hur mycket en människa "måste" ha för att klara sig på andr sidan jorden☺️

Inköpslista. Många saker är säkert onödiga att köpa med sig men jag tänker alltid "tänk om" och "det är bra att ha i början"... Får se hur dyrt det blir när jag har köpt det mest nödvändiga först, kanske kan hoppa över vissa saker.