Tisdag

2 kommentarer
Är lika med lååång dag. På tisdagar går jag i skolan från kl 9 och har sedan en lucka mellan 10.20-13.00 och sen går jag till kl 17.15. Lång dag! Dessutom så var jag med på Talk time en "aktivitet" EF arrangerar varje tisdag där vi EF-studenter pratar engelska med varandra och med studenter eller tidigare studenter på Evergreen State College (native americans alltså). Det var inte jättekul kanske men väldigt bra och man lär känna varandra och man övar upp sitt språk :) Efter det hade en kille som heter Jeff arrangerat ett Root Beer Party på skolan som var för alla som ville komma så det var både EF-studenter, Evergreen studenter och tidigare Evergreen studenter, det var rätt kul faktiskt :) Jag drack ingen root beer men tog lite glass som de hade istället. När vi kom dit så fick vi (som ville) klisterlappar med ett namn på på en känd person (jag fick Martin Luther King) så skulle vi gå runt och fråga folk olika frågor så att vi själva skulle kunna gissa vem vi var. Det var inte superlätt att gissa på Martin Luther King faktiskt men efter några frågor så lyckades jag! :)

Nästan hela klassen. Det är dessa härliga människor jag umgås med om dagarna nästan hela dagarna fem dagar i veckan. Läraren tog bilden och hade massa mobiler i händerna, hon skulle ta bild åt typ alla, så detta blev den bästa bilden. Lite suddig men man ser det mesta :)
Tja, ingen badstrand precis men jag tor att det är en enda lång strand så om man går vidare på stranden så kommer man nog dit :P

Gårdagen bestod av General English-lektioner hela dagen 9-14.20 och sista lektionen gick vi ut och tog en promenad till stranden som ligger i närheten av skolan. Vi var dock tvungna att gå igenom skogen och det barnunge den lättaste vägen kan jag säga men vi kom fram!! Skogen var verkligen stor, det var sååå fint!! Sen åkte jag till köpcentret med min rumskompis och för första gången var det bara vi och vi hade det trevligt och lärde känna varann lite bättre tror jag. Lite senare, vid kl 18.30 ungefär, så åkte vi till ett stooort lager (såg det ut som men var inte det riktigt) Costco. Vi åt först middag och sen gick vi runt och kollade. Jag var typ stum hela tiden vi var där för allt var så stort, högt och bara gigantiskt jämfört med Sverige. Dem hade mat, kläder, godis, tekniksaker, möbler både för inomhus o utomhus, toalettartiklar you name it! Och det var stort av allt också. T ex. nästan 1,5 liter schampoflaska, trepack av topsar STORA paket, tvåpack av nutella på ryp 0,5 liter/st med mera. Såg även massa julsaker och gigantiska pumpor inför halloween! 
1 Maja :

skriven

Blogga mera ☺ Det är så roligt att läsa ❤

Svar: Jag ska försöka men det är väl inte så kul att läsa om tråkiga skoldagar och kvällar jag bara glor på TV :P <3
Anna

2 Maja :

skriven

Jodå 😉